Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

issue ucs c210 m2

Hello all,

I'm having a problem creating a Raid 1 on my ucs c210 m2 in order to install esxi with redundancy, I installed the mezzanine card to support raid 1 with esxi, but i can't see my sata hard drives when i go to the lsi setup. Can anyone help me???

2 REPLIES
Cisco Employee

issue ucs c210 m2

Julian,

What model of RAID controller do you have?

You can also follow this guide for installation for additional setup considerations.

http://www.cisco.com/en/US/docs/unified_computing/ucs/c/sw/os/vmware/install/VMWARE-esxi-install.html

Regards,

Robert

New Member

issue ucs c210 m2

Hello Robert,

First of all thanks for help me out with this issue, this is the situation as you know the ucs comes with a an Intel ICH10R onboard SATA controller on the motherboard which does not support the use of the integrated software RAID with the ICH10R controller in order to install esxi with redundancy. I did the installation of esxi 5 in both hard drives without any array to check that everything was working fine and the installation was successful, then I ordered the  LSI 1064-based controller mezzanine card. This card provides RAID 0, 1, and 1E support for up to four SAS or SATA drives in order to install esxi with redundancy, I installed the card on the board, when the ucs boot and I enter on the lsi setup I can't see my hard drives(2 Sata), thus I can't create the Raid 1.

What should I do in order to fix this issue???

Once again thanks for your help.

686
Views
0
Helpful
2
Replies