Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

UCS-Blade do not boot from disk local

                   Hi everyone,

I have a UCS-Blade and UCSM with version 2.1 (1e), I create the boot policy to boot from the disk local and raid 1.

The trouble is that when the Blade server boot show me the screen in SHELL, in other words the server startup on mode UEFI, I need enter the word "EXIT" to enter the "ESXi", the version of the ESXi is 5.1.0.

attach the image

everyone have any suggestions

startup.nsh.JPG

bootpolicyorder.JPG

thk for help me!!!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

UCS-Blade do not boot from disk local

Josue,

I would like to know what server model you are using and if the ESXi version you installed is the customized Cisco ESXi version?

I bet this is a new installation... It looks like the server does not see an image to boot from, even though it looks like the boot policy actually points to the local disks, but I have also seen how weird things happen when the non-Customized ESXi .iso image is used.

Try to use the customized version found here ;

https://my.vmware.com/web/vmware/details?downloadGroup=CISCO-ESXI-5.1.0-GA-25SEP2012&productId=285

And check compatibility with one of my favorite tools:

http://www.cisco.com/web/techdoc/ucs/interoperability/matrix/matrix.html

I hope this helps you, if it did, rate it!

-Kenny

Cisco Support Community is also present in Spanish:

https://supportforums.cisco.com/community/spanish/data_center

3 REPLIES

UCS-Blade do not boot from disk local

Josue,

I would like to know what server model you are using and if the ESXi version you installed is the customized Cisco ESXi version?

I bet this is a new installation... It looks like the server does not see an image to boot from, even though it looks like the boot policy actually points to the local disks, but I have also seen how weird things happen when the non-Customized ESXi .iso image is used.

Try to use the customized version found here ;

https://my.vmware.com/web/vmware/details?downloadGroup=CISCO-ESXI-5.1.0-GA-25SEP2012&productId=285

And check compatibility with one of my favorite tools:

http://www.cisco.com/web/techdoc/ucs/interoperability/matrix/matrix.html

I hope this helps you, if it did, rate it!

-Kenny

Cisco Support Community is also present in Spanish:

https://supportforums.cisco.com/community/spanish/data_center

UCS-Blade do not boot from disk local

Hi Keny,

thanks for you fast response.

I try with the new ISO and now work fine.

regards!!!

UCS-Blade do not boot from disk local

Josue,

I'm glad that helped

-Kenny

Cisco Support Community is also present in Spanish:

https://supportforums.cisco.com/community/spanish/data_center

569
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease login to create content