Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

SSM Configuration

Right now I thought I had everything setup to do SSM but I can't seem to get things working right. I have two multicasts:

10.0.0.50 239.192.111.1

10.0.0.51 239.192.111.1

And whenever I subscribe to 239.192.111.1 with either of the source addresses in my include list I always get both of the multicasts routed to me. I can't seem to figure out the problem. What am I doing wrong? Here is my configuration.

version 12.2

no service pad

service timestamps debug uptime

service timestamps log uptime

!

!

no aaa new-model

clock timezone GMT 0

ip subnet-zero

ip routing

!

ip multicast-routing distributed

ip igmp snooping querier

!

!

!

no file verify auto

spanning-tree mode pvst

spanning-tree extend system-id

!

vlan internal allocation policy ascending

!

!

!

interface Vlan1

ip address 10.10.0.2 255.0.0.0

ip pim sparse-mode

ip igmp version 3

!

ip classless

ip http server

!

ip pim rp-address 10.10.0.2

ip pim ssm range 3

!

access-list 3 permit 224.0.0.0 15.255.255.255

Thanks,

Jason

1 REPLY
New Member

Re: SSM Configuration

Can someone please help me out or move this to the right spot if it is not in the right spot? I'm surely not the only one doing this. Any help would be greatly appreciated.

Thanks,

Jason

206
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content