Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

UC500, wireless, DHCP

Hello's,

We have a UC500 that has been configured and working fine for a while.  It has one SSID running and it too has been working.

Recently we added in a new MS Server and it took over DHCP for the LAN.  The old server is still in use, though DHCP has been disabled.

Since we set the new Server live, when you join the company SSID, you do not get a DHCP address.

I am not familiar enough with the UC to know why.  I looked through the running-config and didn't see any "dhcp relay" of any sort.

Any ideas?

Should I copy & paste a portion of the config?  If so, which?

Thanks for any help!

3 REPLIES

Re: UC500, wireless, DHCP

Hi Scott,

Yes, a config would help troubleshoot the issue - just hide any WAN IP addresses and passwords.  Also the relay command on a cisco device is "ip helper-address" and would be on the BVI interface for the SSID.

Is the new DHCP server plugged in to the same switch as the old one?  If not, please give a quick description of the network.

New Member

Re: UC500, wireless, DHCP

Hello,

Attached is the running-config of the UC.

Yes, the new DHCP server is plugged into the same switch as the old one.

I tried looking for the helper-address, but no luck.  Hmm...

New Member

Re: UC500, wireless, DHCP

Hello's,

Would anyone else have any ideas about this problem?  The DHCP over SSID is still not working.

658
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease login to create content