Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Community Member

cisco ucs 540 user authentication not working

Hello

I have a client with Cisco UCS 540 telephone system and i am unable to get the URL services and authentication pages to work. the following is the current config of the device.

#sh ip int bri

Interface                  IP-Address      OK? Method Status                Protocol

FastEthernet0/0            unassigned      YES NVRAM  administratively down down

In0/0                      10.0.1.253      YES TFTP   up                    up

FastEthernet0/1/0          unassigned      YES unset  up                    up

FastEthernet0/1/1          unassigned      YES unset  up                    up

FastEthernet0/1/2          unassigned      YES unset  up                    up

FastEthernet0/1/3          unassigned      YES unset  up                    down

FastEthernet0/1/4          unassigned      YES unset  up                    up

FastEthernet0/1/5          unassigned      YES unset  up                    up

FastEthernet0/1/6          unassigned      YES unset  up                    up

FastEthernet0/1/7          unassigned      YES unset  up                    up

FastEthernet0/1/8          unassigned      YES unset  up                    down

Serial0/2/0:0              unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:1              unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:2              unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:3              unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:4              unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:5              unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:6              unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:7              unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:8              unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:9              unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:10             unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:11             unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:12             unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:13             unassigned      YES unset  down                  down

Serial0/2/0:14             unassigned      YES unset  up                    up

Serial0/2/0:15             unassigned      YES NVRAM  up                    up

Dot11Radio0/5/0            unassigned      YES NVRAM  administratively down down

Vlan1                      unassigned      YES NVRAM  up                    up

Vlan2                      unassigned      YES NVRAM  up                    up

BVI1                       10.0.0.250      YES NVRAM  up                    up

BVI2                       10.0.1.253      YES NVRAM  up                    up

UC540#sh run | inc url

url services

http://10.0.1.252/voiceview/common/login.do

url authentication

http://10.0.1.253/CCMCIP/authenticate.asp

UC540#

when I try to access the above URL from Internet explorer i just get page cannot be displayed.

Any help on this would be really appritiated.

many thanks

Upen Desai

314
Views
0
Helpful
0
Replies
CreatePlease to create content