Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

Repeating Error - VLAN Interface Settings are not synchronized across ...

Error Description from Primary Event Dailog box:

Description: VLAN Interface Settings are not synchronized across the following devices:
MobilSat-SW-02, MobilSat-SW-01, MobilSat_UC520

Recommendation: Click 'Resolve' to open the 'VLAN Interface Settings'
window and resolve this conflict

MobilSat_UC520 - UC520-32U-8FXO-K9

Expansion Port - 100/Full fixed

Uplinked -

GigiE - G2 - 100/Full fixed

MobilSat-SW-01 - ESW-520-24P - SW 2.0.3

GigiE - G1 Auto/Auto

Uplinked -

GigiE - G2 Auto/Auto

MobilSat-SW-02 - ESW-520-24P - SW 2.0.3

"Recommendation: Click 'Resolve' to open the 'VLAN Interface Settings'
window and resolve this conflict" - This opens VLAN Window where there aren't any options to modify, just Add / Delete.

Changed network cables several times.

Checked the configurations on the switches.

Configured for VLAN 1 (Data) as the Management VLAN.

Both VLANS 1 & 100 are Enabled on both Switches

Everyone's tags (1)
10 REPLIES

Re: Repeating Error - VLAN Interface Settings are not synchroniz

Do you have any other VLAN's configured on any of the devices?

If not, can you gather the CCA logs and attach them?

Community Member

Re: Repeating Error - VLAN Interface Settings are not synchroniz

No VLANs other than the Default UC-520 VLANs

1 - Data - 192.168.10.0/30

100 - Voice- 10.1.1.0/30

Re: Repeating Error - VLAN Interface Settings are not synchroniz

When looking through the logs, I see this quite often.

com.cisco.cpnm.frmwrk.net.DeviceException: 401: Authorization Failed

It looks like there might be some problems with CCA accessing the switches?  Can you delete them from the community and readd them?

Community Member

Re: Repeating Error - VLAN Interface Settings are not synchroniz

Do I do this in the Connect settings in CCA?

Procedure?

Re: Repeating Error - VLAN Interface Settings are not synchroniz

On the topology page, you should be able to right click on it and click remove from community.  Refresh the topology, add it back to the community.  That should bring up a page to put in your credentials.

Community Member

Re: Repeating Error - VLAN Interface Settings are not synchroniz

Completed

here is the App Logs from the 'rediscovery' and subsequent login

Re: Repeating Error - VLAN Interface Settings are not synchroniz

Is this a multisite deployment?

Community Member

Re: Repeating Error - VLAN Interface Settings are not synchroniz

Negative - Single site

It is still 'Losing sync' and then resync's without any User action.

the three components are in the same Equipment Rack and as I said before the uplink cables have been replaced.

Re: Repeating Error - VLAN Interface Settings are not synchroniz

Can you post a screen shot of the error?  Can you also post a screen shot of what it looks like when you try to resolve it?

Thanks

Community Member

Re: Repeating Error - VLAN Interface Settings are not synchroniz

Word doc of screen captures of the Event Notification Screen and the VLAN screen that pops up if you click the Reslove button of the Event Notification.

Even if I select either VLAN the only options are to Add or Delete. Modify is never accessable.

1984
Views
0
Helpful
10
Replies
CreatePlease to create content