Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

SPA 525G 7.4.4 Auto Prov Speed Dial Issue

Hi All,

We are having this strange issue with speed dials and SPA 525g's running firmware 7.4.3 and 7.4.4 but NOT 7.2.5.  What occurs is you place a speed dial either via phone menu or web menu and when the phone checks in and retrieves the first Profile Rule, the speed dial erases (the name doesn't just the number).  What’s strange is ver 7.2.5 this does not occur.  I have pasted the first Profile Rule below.  What’s weird their is no mention of speed dials in the config.  So im confused.  Any help is greatly appreciated.  Thanks!!

-Erik

<flat-profile> <Primary_NTP_Server group="System/Optional_Network_Configuration">x.x.com</Primary_NTP_Server> <Secondary_NTP_Server group="System/Optional_Network_Configuration"/> <Proxy_1_ group="Ext_1/Proxy_and_Registration">x.x.com</Proxy_1_> <Proxy_2_ group="Ext_2/Proxy_and_Registration">x.x.com</Proxy_2_> <Proxy_3_ group="Ext_3/Proxy_and_Registration">x.x.com</Proxy_3_> <Proxy_4_ group="Ext_4/Proxy_and_Registration">x.x.com</Proxy_4_> <Proxy_5_ group="Ext_5/Proxy_and_Registration">x.x.com</Proxy_5_> <Profile_Rule group="Provisioning/Configuration_Profile">http://x.x.com/global/global.cfg</Profile_Rule> <Profile_Rule_B group="Provisioning/Configuration_Profile">http://x.x.com/provision.php?q=$MA</Profile_Rule_B> <Profile_Rule_C group="Provisioning/Configuration_Profile">http://x.x.com/unique/$PSN.$MA.$UID1.xml</Profile_Rule_C> <Time_Zone group="Regional/Miscellaneous">GMT-05:00</Time_Zone> <Syslog_Server group="System/Optional_Network_Configuration">x.x.com</Syslog_Server> <Debug_Server group="System/Optional_Network_Configuration">x.x.com</Debug_Server> <Debug_Level group="System/Optional_Network_Configuration">3</Debug_Level> <Daylight_Saving_Time_Rule group="Regional/Miscellaneous">start=3/2/7/2:0:0;end=11/1/7/2:0:0;save=1</Daylight_Saving_Time_Rule> </flat-profile>
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
New Member

Re: SPA 525G 7.4.4 Auto Prov Speed Dial Issue

Hi there!

what if you insert this one:



 
 
 
 
 
 
 
 

3 REPLIES
New Member

Re: SPA 525G 7.4.4 Auto Prov Speed Dial Issue

Hi there!

what if you insert this one:



 
 
 
 
 
 
 
 

New Member

Re: SPA 525G 7.4.4 Auto Prov Speed Dial Issue

WOW!  Thats great.  It works for the numbers.  Quick question where do I put in the name (if thats even possible).  Thanks again that is a huge help.

-Erik

New Member

Re: SPA 525G 7.4.4 Auto Prov Speed Dial Issue

Don't know it for sure, but it seems to be not possible. Btw, if you need other parameters provisioning guide ptovides sample xml config wich can serve all your needs https://www.myciscocommunity.com/docs/DOC-3216

671
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content