Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Stutter 7925G & AP521

Hi all,

We've just installed a UC560 for a client and we're experiencing the same problems as described in this thread (conversation stops in one direction for 5-10 seconds at a time).

https://www.myciscocommunity.com/thread/2662?start=0&tstart=0

There are 4 x AP521's and 15 x 7925G's. The 7925G we tested from was stationary, so it isn't a case of the phone moving from one AP to the next.

Was this ever resolved? I couldn't find a solution on the net and I can't really open a TAC at this time as the WAN link hasn't been setup

Thanks in advance.

5 REPLIES
New Member

Re: Stutter 7925G & AP521

Hi all,

Does anyone have any ideas about this?

New Member

Re: Stutter 7925G & AP521

What phone load is the 7925 running? CLI command "show ephone phone-load" if you are unsure. I've had some audio issues you mention when using the 1.3.3 phone load.

New Member

Re: Stutter 7925G & AP521

Read this

https://supportforums.cisco.com/message/3089698#3089698

that's the solution.. THE ONLY solution

New Member

Re: Stutter 7925G & AP521

I, too, received the 1.3.3.0.3 firmware and it solved all of my audio quality problems with the 7925s. Thats where I was going with my previous post. I would open a TAC ticket and request the 7925 FW.

Re: Stutter 7925G & AP521

Looks like this issue is fixed in 1.3.4 firmware for the 7925 which went live on CCO today.  The bug id for this problem is...

CSCtc54410:  7925 has voice gaps for PSTN calls when connected to CME

I am working on getting this into the 8.0.2 software pack as well.



740
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content