Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

AnyConnect 2.4 + Windows 7

Hi! I have a problem. I installed AnyConnect 2.4 in a Windows 7 x 64. I could connect with my VPN ASA 5510, but i can't use the network. Ping and nothing doesn't works.

If i install it in a Windows XP it works correctly.

Why?

Thanks

Hola, tengo un problema. He instalado la versión AnyConnect en un Win 7 x64. Puedo establecer conexion con el ASA 5510 perfectamente, pero no puedo utilizar la red correctamente.

Si lo hago en un Windows XP todo funciona correctamente

Qué puede ser?

Gracias

7 REPLIES
New Member

Re: AnyConnect 2.4 + Windows 7

Hi,

I had the same problem this week. I don't know if it really solved it, but I uploaded the web-deploy.pkg from 2.4 to the ASA and made the regular expression "Windows 7"

New Member

Re: AnyConnect 2.4 + Windows 7

Thanks!!!

I will try it and then i will tell you!

Thanks!

New Member

Re: AnyConnect 2.4 + Windows 7

No...It doesn't work.

I can establish the connection but is not routing...

Thanks

New Member

Re: AnyConnect 2.4 + Windows 7

Have you tried a 2.3 version?  I had issues with 2.4 and Windows 7.  I just picked the latest 2.3 version and everything worked.

New Member

Re: AnyConnect 2.4 + Windows 7

Nop...no way..

Same problem

Thanks!

New Member

Re: AnyConnect 2.4 + Windows 7

I am having the same issue. Was there a fix?

New Member

Re: AnyConnect 2.4 + Windows 7

Yes, the problem with us was that our LAN IP address pool was APIPA.

We tried changing it and it works.

1188
Views
0
Helpful
7
Replies
CreatePlease to create content