Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Anyconnect 3 SBL and PGP 10.2

I am running ASA 8.4.3 and AnyConnect 3.0.8050 and having difficulty getting SBL to work on my PGP WDE 10.2 machine.  SBL works fine if I log off and back on but my PGP WDE is setup to autologon to windows.  As windows boots, the autologon process continues as normal but never prompts to connect to VPN.  Has anyone successfully configured SBL with PGP WDE?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
New Member

Anyconnect 3 SBL and PGP 10.2

Hello Rob,

After reviewing the post Vista operations of SBL, it uses the PLAP componets vpnplap.dll and vpnplap64.dll they get triggered in the Windows login screen since the WDE PGP is bypassing the login screen the option to login anyconnect will not work.

I believe that you found the workaround that if you hold the shift key during the time that windows is auto-logging in it will bring up switch user menu and allow you to access the VPN.

I thank you for bringing your inquiry to your attention and helping us clarify the SBL functionality with PGP WDE 10.2.

1 REPLY
New Member

Anyconnect 3 SBL and PGP 10.2

Hello Rob,

After reviewing the post Vista operations of SBL, it uses the PLAP componets vpnplap.dll and vpnplap64.dll they get triggered in the Windows login screen since the WDE PGP is bypassing the login screen the option to login anyconnect will not work.

I believe that you found the workaround that if you hold the shift key during the time that windows is auto-logging in it will bring up switch user menu and allow you to access the VPN.

I thank you for bringing your inquiry to your attention and helping us clarify the SBL functionality with PGP WDE 10.2.

445
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content