Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

ASA Remote Access VPN established, but no LAN connectivity

Hi Experts,

Recently we have successfully configured and established Remote access VPN to our ASA. But the problem is we are not able to access any of the LAN devices. From the ASDM log the packets are denied like below

2    May 09 2012    23:25:42        10.100.1.4    138    10.100.1.255    138    Deny inbound UDP from 10.100.1.4/138 to 10.100.1.255/138 on interface inside

DHCP pool created for Remote Access VPN is 10.100.1.0/24 and inside range using is 10.1.1.0/24. Connected machine is getting ip from the pool after connection, but no ping or any other access cannot be established to the inside network range even after successful connection.

Any suggessions regarding this are highly appreciable.

Thanks and Regards,

Sihanu N

1 REPLY

ASA Remote Access VPN established, but no LAN connectivity

Hello,

On the log we can see the traffic is for hosts on the same broadcast domain....

Can you provide us with the running-configuration.....

Regards

Looking for some Networking Assistance? Contact me directly at jcarvaja@laguiadelnetworking.com I will fix your problem ASAP. Cheers, Julio Carvajal Segura http://laguiadelnetworking.com
533
Views
0
Helpful
1
Replies