Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Basic DMVPN

Hi,

wondering if someone could shed some light as to where I could be encountering a problem with my DMVPN config.

I have a very basic setup with no NAT setup in a lab environment and cannot seem to get the VPN tunnels up. R1 is the hub and R2 is the spoke.

find attached a copy of the configs from both routers aswell as a debug crypto isakmp.

any guidance would be appreciated

Thanks in advance

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Silver

Re: Basic DMVPN

Hi there,

You have attached your tunnel-interfaces to FastEthernet0/1, while it seems to me it's FastEthernet0/0 which is to be used.as the VPN-headends

You should also remove your route pointing the 10.0.0.0/24 network out Fas0/1

Did it help? If so, please rate it.

2 REPLIES
Silver

Re: Basic DMVPN

Hi there,

You have attached your tunnel-interfaces to FastEthernet0/1, while it seems to me it's FastEthernet0/0 which is to be used.as the VPN-headends

You should also remove your route pointing the 10.0.0.0/24 network out Fas0/1

Did it help? If so, please rate it.

New Member

Re: Basic DMVPN

Thanks for your reply, bad oversight by me but many thanks for the assistance.

110
Views
0
Helpful
2
Replies