Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

Cisco Anyconnect "Login Failed"

in debug ldap 255, i see this message:

 

memberOf: value = CN=L-NOUSA-VPN_Access,OU=Security Groups,OU=NOUSA,OU=PROD,DC=wmh-ag,DC=org
[378534]                mapped to Group-Policy: value = GroupPolicy_WM-Wisconsin
[378534]                mapped to LDAP-Class: value = GroupPolicy_WM-Wisconsin

 

and

 

 

WM-Wisconsin# show run group-policy GroupPolicy_WM-Wisconsin
group-policy GroupPolicy_WM-Wisconsin internal
group-policy GroupPolicy_WM-Wisconsin attributes
 wins-server none
 dns-server value 10.155.17.246
 vpn-tunnel-protocol ssl-client
 default-domain value ABC-ag.org

 

and

 

WM-Wisconsin# show run tunnel-group WM-Wisconsin
tunnel-group WM-Wisconsin type remote-access
tunnel-group WM-Wisconsin general-attributes
 address-pool Anyconnect-pool
 authentication-server-group CA-LDAP-WM-AnyC
 default-group-policy NO_VPN_ACCESS
tunnel-group WM-Wisconsin webvpn-attributes
 group-alias WM-Wisconsin enable
 

 

When I try to login, it says "Login Failed"

it is evident from ldap debug that group policy is getting mapped to user, still failed.

 

When i change default group policy in tunnel group to GroupPolicy_WM-Wisconsin, it works !  but thats not the way i want....

 

 

 

1 REPLY
New Member

this solved he issue:group

this solved he issue:

group-policy GroupPolicy_WM-Wisconsin attributes
 vpn-simultaneous-con 10

2246
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content