Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Community Member

Issue with AutoInitiatation

I've read through this article:

http://www.cisco.ac/en/US/products/sw/secursw/ps2308/products_administration_guide_chapter09186a00800bd98e.html

And I've searched here on the forums and I don't seem to find the same problem or it doesn't have a conclusion to the qestion.

I have a wireless connection set up and would like it to initiate the connection for the vpn automatically.

I've put in my information into the vpnclient.ini file:

[main]
AutoInitiationEnable=1

AutoInitiationRetryInterval=3

AutoInitiationList=SSPD

[SSPD]

Network=24.97.136.0
Mask=255.255.255.0
ConnectionEntry=SPD-Patrol022

The vpn sfotware does start...but it just sits in my taskbar looking at me like I'm an idiot and doesn't do anything.  I'm fine with being an idiot as long as I can get it to work...but I'm just striking out.

The router I've got set up with DHCP OFF and have an put into this machine.  I do NOT want to change this setup on the router.

Any help would be greatly appreciated.

Thanks.

Everyone's tags (2)
2 REPLIES
Community Member

Re: Issue with AutoInitiatation

I should add that I've gone through the confirmation that this page suggests and everything looks good.

https://www.cisco.com/en/US/docs/security/vpn_client/cisco_vpn_client/vpn_client500_501/administration/5vcAch7.html

Community Member

Re: Issue with AutoInitiatation

I got it.

The IP needs to be the IP of the machine...not the destination.

159
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content