Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

Newbie VPN Help Needed

Hi,

This is my first post.  I just purchased a RV110W to get basic vpn access to my small office for me an employees when not onsite.  We have a Comcast business gateway and a static IP.

So far I have configured the Comcast gateway and Cisco RV110W correctly to alllow internet to work in the office and VPN connections to be established with the RV110W while offsite.  The Comcast gateway is in a "bridge mode" just providing internet to the Cisco box.

My trouble is nobody can see, ping, or connect to anything on the office LAN while a VPN connection is active offsite.  This is the case with PPTP and QuickVPN.  Again, the VPN connection works, says it is connected but I can't browse anything on the office LAN while offsite and on VPN.

I am sure there is something obvious I am doing wrong, which is why I am turning here.

Any help or advise would be greatly appreciated.

Geoff

1 REPLY
New Member

Newbie VPN Help Needed

got the same issue with 2 RV110W.

We can stablish connection via QuickVPN and w8VPN client, acces to remote administration panel, but cant see anything nor ping to the rest of machines in the LAN.

Any idea?

463
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content