Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Site to Site VPN

Dear all,

i configured site to site VPN bettween my company head office PIX 515E and my company branch ASA 5510, it was working properly, but, suddenly it didn't work any more.

i typed

debug crypto isakmp 7

on each firewall side and outputs are attached, so, if any body can help me why they stopped working.

10 REPLIES
Silver

Re: Site to Site VPN

It looks like you have a mismatch in IPSEC configuration parameters.  It would be helpful if you could provide sanitized configurations of your two VPN endpoints.

PIX

Mar 15 02:26:31 [IKEv1]: Group = 196.205.22.181, IP = 196.205.22.181, Received non-routine Notify message: No proposal chosen (14)

ASA

Mar 15 12:59:53 [IKEv1]: Group = 41.196.19.2, IP = 41.196.19.2, Received non-routine Notify message: No proposal chosen (14)

New Member

Re: Site to Site VPN

Please, find attached VPN configuration on each side.

Silver

Re: Site to Site VPN

The information you provided looks correct.  Is it possible that the VPN tunnel is being initiated in the opposite direction than it has when it was working?  If not, could you try initiating the tunnel from the opposite side?  If that doesn't work, could you try running a higher level debug on the ASA to see if it provides any more details (e.g., level 25)?

New Member

Re: Site to Site VPN

Sorry, It doesn't from both sides.

Please, find attached ASA debug level 25

New Member

Re: Site to Site VPN

Also, find attached debug crypto ipsec 25

Silver

Re: Site to Site VPN

Looks like the debugs were flipped around.  The 41 address is the ASA and the 196 address is the PIX?

Could you just try setting the crypto isakmp identity to IP address on both devices, just in case there is some difference in the way the ASA is negotiating with the PIX?

New Member

Re: Site to Site VPN

I typed crypto isakmp identity address on both devices,

but, the same it is not working

Silver

Re: Site to Site VPN

Can you try removing PFS on both sides?

New Member

Re: Site to Site VPN

Sorry, it is finally solved.

The problem was a conflict bettween EASY VPN configuration and SIT 2 SITE VPN as both was using isakmp policy with same number and i change EASY VPN policy number and all is working well now.

Thanks a lot for your cooperation

Silver

Re: Site to Site VPN

Thanks for posting the resolution.  I searched the web for others having the same problem whose phase 2 stuff looked fine, as yours did.  I saw that there was a bug with PFS and multiple transform sets, which I thought could possibly apply to your setup.

I'll keep this resolution in my cache of how to solve phase 2 problems.

14031
Views
0
Helpful
10
Replies