Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Telnet ans SSH on PIX515E not working

I have two PIX515E (Primary and Fail-over) and i can't access them via telnet or SSH.

I can only access them once they are restarted and then they don't respond to me and close the connection.

the show version of the primary is as below :

Cisco PIX Security Appliance Software Version 8.0(3)

Device Manager Version 6.1(1)

Compiled on Tue 06-Nov-07 19:50 by builders

System image file is "flash:/pix803.bin"

Config file at boot was "startup-config"

Primary up 3 days 19 hours

failover cluster up 13 hours 18 mins

Hardware: PIX-515E, 128 MB RAM, CPU Pentium II 433 MHz

Flash E28F128J3 @ 0xfff00000, 16MB

BIOS Flash AM29F400B @ 0xfffd8000, 32KB

Encryption hardware device : VAC+ (Crypto5823 revision 0x1)

0: Ext: Ethernet0 : address is 0019.e762.f577, irq 10

1: Ext: Ethernet1 : address is 0019.e762.f578, irq 11

Licensed features for this platform:

Maximum Physical Interfaces : 6

Maximum VLANs : 25

Inside Hosts : Unlimited

Failover : Active/Active

VPN-DES : Enabled

VPN-3DES-AES : Enabled

Cut-through Proxy : Enabled

Guards : Enabled

URL Filtering : Enabled

Security Contexts : 2

GTP/GPRS : Disabled

VPN Peers : Unlimited

This platform has an Unrestricted (UR) license.

Serial Number: 810417710

Running Activation Key: 0x7785a916 0x349cafef 0x49afea88 0x8bbd3f92

Configuration last modified by enable_15 at 12:49:25.499 EEDT Sun Jul 26 2009

can anyone help me to solve this issue Please.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Re: Telnet ans SSH on PIX515E not working

I would upgrade to 8.2. I don't have the bug number but you should be able to find it in the Bug Toolkit.

3 REPLIES

Re: Telnet ans SSH on PIX515E not working

It's a bug in 8.0(3). It drove me nuts for the longest time and finally Cisco gave me engineering code and it fixed the problem. 8.2 does not have this problem either.

Hope it helps.

New Member

Re: Telnet ans SSH on PIX515E not working

Do you mean that i shall downgrade to 8.0(2)?

can you give me the bug number

Thanks

Re: Telnet ans SSH on PIX515E not working

I would upgrade to 8.2. I don't have the bug number but you should be able to find it in the Bug Toolkit.

392
Views
0
Helpful
3
Replies