Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

WRVS4400N VPN is up, but no connection to server behind

Hi

I have a VPN Connection open:

No.NameStatusPhase2
Enc/Auth
Local
Group
Remote
Group
Remote
Gateway
Tunnel
Test
Config.
1GoldenLineUp3DES/SHA-1192.168.0.1 / 255.255.255.0192.168.1.1 / 255.255.255.0xxx.xxx.xxx.xxx/vpn_summary.htm

But now i cant see the PC's and Servers behind it.

Is there any problem with the firewall who could block that. or is something wrong with the vpn config.

Thanks in advance for your help.

Everyone's tags (1)
3 REPLIES

Re: WRVS4400N VPN is up, but no connection to server behind

Hi,

This is a Site-to-Site tunnel between a WRV4400N and which device on the other end?

Normally when the IPsec is up but there's no traffic flowing is because ESP is being blocked or there's a routing issue.

Which device handles the VPN termination on the 192.168.1.1 side?

Federico.

New Member

Re: WRVS4400N VPN is up, but no connection to server behind

Hi Frederico

Many thanks for your interest in this thread. In the mean time i could solve the problem. I must admit, it wasn't the router. It was my server.

Now everything is working just fine.

Thanks again

Patrick

Re: WRVS4400N VPN is up, but no connection to server behind

Great to hear that is working now Peter.

Thank you for letting me know.

Federico.

402
Views
0
Helpful
3
Replies
CreatePlease to create content