Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Community Member

1720 over T-1 not running apps

I have 2 remote sites connecting to a main location. The remotes have 1720s and the main site has 1 1720 with 2 csu cards. The 1 remote site works fine running the app and transferring files. The other site is configured the same yet it can only connect up via terminal services with no problem. If we try to transfer a file of any size it just times out and looks like the connection is dropped. New routers new csu's. T-1 lines has been thoroughly checked and supposedly no problems. Wiring has been checked, tried new switches, new patch cables. At a loss at this time as to why terminal services work but can't transfer files of any size.

5 REPLIES

Re: 1720 over T-1 not running apps

Hi

Can you share the config of the respective routers here ?

regds

Community Member

Re: 1720 over T-1 not running apps

Anything odd about these connections? Tunnels of some sort? Fragmentation of packets not being permitted?

Community Member

Re: 1720 over T-1 not running apps

Nothing unusual, no VPN's we have 3 other locations with basically the same configuration other then the ip subnet and have no problems with those connections.

Hall of Fame Super Gold

Re: 1720 over T-1 not running apps

Hi, in my expereince, this kind of strange problems is invariably caused by packet loss. So, with repeated "clear counter", application of traffic like packet generators, sweep ping, and accurate examination of "show interface", you should be able to pinpoint in which direction and where the packets are lost.

Community Member

Re: 1720 over T-1 not running apps

I would agree that it is some kind of packet problem since terminal services works on the other 15 stations with no major issues. Just having a problem trouble shooting this issue.

98
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease to create content