Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

1841 crash after configured ip nat

I found some problems when I configured ip nat inside at FastEthernet0/1. Router 1841 will reboot and cannot do anything. After I console this router, I found many crash files, like this;

---- crashinfo_20051201-102249 ----

*Dec 1 10:22:45.391: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface VoIP-Null0, changed state to up

*Dec 1 10:22:45.391: %LINK-3-UPDOWN: Interface Serial0/1/0, changed state to down

*Dec 1 10:22:46.391: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Serial0/1/0, changed state to down

*Dec 1 10:22:47.319: %SYS-6-LOGGERSTART: Logger process startedCMD: 'version 12.3' 10:22:47 UTC Thu Dec 1 2005

CMD: 'service timestamps debug datetime localtime' 10:22:47 UTC Thu Dec 1 2005

CMD: 'service timestamps log datetime localtime' 10:22:47 UTC Thu Dec 1 2005

...

...

*Dec 1 17:22:47: %SYS-6-CLOCKUPDATE: System clock has been updated from 10:22:47 UTC Thu Dec 1 2005 to 17:22:47 THAI Thu Dec 1 2005, configured from console by console.CMD: 'mmi polling-interval 60' 17:22:47 THAI Thu Dec 1 2005

CMD: 'no mmi auto-configure' 17:22:47 THAI Thu Dec 1 2005

CMD: 'no mmi pvc' 17:22:47 THAI Thu Dec 1 2005

CMD: 'mmi snmp-timeout 180' 17:22:47 THAI Thu Dec 1 2005

CMD: 'no aaa new-model' 17:22:47 THAI Thu Dec 1 2005

CMD: 'ip subnet-zero' 17:22:47 THAI Thu Dec 1 2005

CMD: 'ip cef' 17:22:47 THAI Thu Dec 1 2005

...

...

CMD: 'interface FastEthernet0/1' 17:22:47 THAI Thu Dec 1 2005

CMD: ' ip nat inside' 17:22:47 THAI Thu Dec 1 2005

------------------------------------

Every crash file will be like this. It will finish at "ip nat inside".

IOS version: c1841-spservicesk9-mz.123-8.YG3.bin

Anyone know about this problem?

Ps. Now, I upgrade to a new version c1841-spservicesk9-mz.123-14.T5.bin, it works but I would like to know that what the problem is?

Thank you very much :-)

1 REPLY

Re: 1841 crash after configured ip nat

Hi

I did try finding out any error or bug related to the code which u have mentioned out here and couldnt find anything inline with that code.

Since it got solved on its own after ur upgrade to the other version would suggest to escalate this to the TAC team ,so they can find out the root cause and list the bug/error for this code..

regds

248
Views
0
Helpful
1
Replies