Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

827 Router - Is my config wrong ? Web server not working

Hi All

can anyone see something wrong in my config. I cant seem to get my web services on port 80 or 443 working externally.

heres the config:

hostname Iroute

!

mmi polling-interval 60

no mmi auto-configure

no mmi pvc

mmi snmp-timeout 180

ip subnet-zero

no ip domain-lookup

ip name-server x.x.254.240

ip name-server x.x.254.241

!

!

bridge irb

!

!

interface Ethernet0

ip address 192.168.1.1 255.255.255.0

ip nat inside

no keepalive

hold-queue 100 out

!

interface ATM0

no ip address

no atm ilmi-keepalive

pvc 8/35

encapsulation aal5snap

!

bundle-enable

dsl operating-mode auto

bridge-group 1

hold-queue 224 in

!

interface BVI1

ip address x.x.x.114 255.255.255.252

ip access-group 101 in

ip nat outside

!

ip nat inside source list 1 interface BVI1 overload

ip nat inside source static tcp 192.168.1.100 80 x.x.x.114 80 extendable

ip nat inside source static tcp 192.168.1.100 443 x.x.x.114 443 extendable

ip classless

ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 x.x.x.113

no ip http server

!

!

logging 192.168.1.100

access-list 1 permit 192.168.1.0 0.0.0.255

access-list 101 deny tcp any host x.x.x.114 eq telnet

access-list 101 deny icmp any host x.x.x.114 echo

access-list 101 permit ip any any

bridge 1 protocol ieee

bridge 1 route ip

!

line con 0

exec-timeout 120 0

logging synchronous

login local

stopbits 1

line vty 0 4

exec-timeout 120 0

login local

!

scheduler max-task-time 5000

end

2 REPLIES

Re: 827 Router - Is my config wrong ? Web server not working

Hi,

AFAIK the config looks ok.

Check if the access is blocked by the ISP.

Some DSL providers do block inbound connections on standard ports to the subscriber IP Addressses from the internet.

To verify this, You can turn on nat debug and see if the http/https packets hits your router from the internet and check with the ISP.

-VJ

New Member

Re: 827 Router - Is my config wrong ? Web server not working

Hi VJ

yes it has really got me as the config looks fine. But I dont think my isp has blocked inbound access as I had it running a few days ago. It is very strange but sometimes it works for a short period of time after a reload but then loses connectivity.

I will try the debug nat and see if it hits the router.

thanks for your helkp VJ

Dom

170
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease login to create content