Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Adding additional block of public IP's to UC540 WAN

Hi,

I am trying to add additional block of 4 public IP address to UC540.

When trying to create NAT pool, i am receiving error the new range is not in the same subnet as WAN.

Current WAN subnet is /30, but new block of IP's change after first 2 octets.

Obviously if we change WAN subnet, the connection drops.

Any suggestions on how to add this range to the UC540. Additional IP's are only being used for 1 to 1 NAT

Thanks in advance

Guy 

1 REPLY

Adding additional block of public IP's to UC540 WAN

Hello,

Nop, that's a requirement for a NAT pool bud,

I have seen this behavior on the last code of some of the Cisco devices such as the ASA but due to customer requests they have changed so the ASA can be configured with the desing in mind you are looking for.

For the UC540 this is not possible (yet) so the only solution is what you suggested bud

Regards,

Jcarvaja

Follow me on http://laguiadelnetworking.com

Looking for some Networking Assistance? Contact me directly at jcarvaja@laguiadelnetworking.com I will fix your problem ASAP. Cheers, Julio Carvajal Segura http://laguiadelnetworking.com
161
Views
0
Helpful
1
Replies