Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

CCTV through Cisco Router Issue

Dears, 

We are having an issue when we connect to CCTV (located at a remote site with a public ip) from our office network. The issue only happens when the traffic is passing through the Cisco router. If we connect our PC to the service provider modem directly CCTV client able to connect the without any issue.

The error message says "The ip addresss / Port is wrong". But the ip address and port (2000) are correct as it connect to the server from outside office network.  CCTV is Toshiba Surveillix.

Kindly advise if anybody experience the same issue and if there is any fix for the same

 

Best Regards

Shimjid

 

 

Everyone's tags (1)
1 REPLY

HelloIt sounds like a

Hello

It sounds like a translation issue, as you plug your pc direct into your IPS modem its connecting via a public ip address, however when you connect via your router ( behind the isp modem), I am assuming it connecting on a internal lain interlace and this is were the problem lies.

 

If your already using NAT - you could try adding a static nat translation on the router for the cctv public ip & port

 

ip nat inside source static (tcp-udp) Local-ip (port) public_ip (port)

res

Paul
 

Please don't forget to rate any posts that have been helpful. Thanks.
102
Views
0
Helpful
1
Replies