Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

cisco 819G 4g problem

Dear experts,

I'm using the 819G and failed to use the 4g sim card inserted.

The config is as following:

interface Cellular0
ip address negotiated
encapsulation slip
load-interval 60
dialer in-band
dialer idle-timeout 0
dialer string lte
dialer-group 1
async mode interactive

interface Dialer1
ip address negotiated
encapsulation slip
dialer pool 1
dialer idle-timeout 0
dialer string hspa
dialer persistent
dialer-group 1

and the result :

Profile 1 = INACTIVE* **
--------
PDP Type = IPv4
Access Point Name (APN) = 
Authentication = None

* - Default profile
** - LTE attach profile


Configured default profile for active SIM 0 is profile 1.


Data Connection Information
===========================
Profile 1, Packet Session Status = INACTIVE
Profile 2, Packet Session Status = INACTIVE
Profile 3, Packet Session Status = INACTIVE

The config for another 3G cisco router is similar, and it's able to show IP and DNS info for the same sim card.

Please help to see if I've done the wrong config and how to edit it?

Thanks for reading and ideas are appreciated.

P.S. I'm not sure if I posted at the right community, please correct me if I've done it wrong, thanks a lot.

1 REPLY
VIP Purple

You have told it to use two

You have told it to use two dialer strings, "LTE" and "HSPA".  You really should only be using one.  It should probably be:

chat-script xxx "" "AT!CALL" TIMEOUT 20 "OK"

Also we would need to see your line configuration.

22
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease to create content