Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Cisco Rouer 1841 problem on F0/0 and F0/1 no power

Dear All,

I want to ask you that i have cisco Router 1841 but on port F0/0 and port F0/1 not have power when i plug cable to this port.

this is message that i got :

Router(config)#do sh ip int br
Interface                  IP-Address      OK? Method Status                Protocol
FastEthernet0/0            192.168.1.1     YES NVRAM  up                    down   
FastEthernet0/1            192.168.2.1     YES NVRAM  up                    up     
Router(config)#


*Feb 11 04:23:48.955: %VPN_HW-6-INFO_LOC: Crypto engine: onboard 0  State changed to: Initialized
*Feb 11 04:23:48.959: %VPN_HW-6-INFO_LOC: Crypto engine: onboard 0  State changed to: Enabled Phy reset failed

Router(config-if)#Phy reset failed

what is going on ?

Best Regards,

Norung

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Hall of Fame Super Gold

Re: Cisco Rouer 1841 problem on F0/0 and F0/1 no power

Hi Norung,

What do you mean "power"?  Both ports are not PoE.

3 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: Cisco Rouer 1841 problem on F0/0 and F0/1 no power

Hi Norung,

What do you mean "power"?  Both ports are not PoE.

New Member

Re: Cisco Rouer 1841 problem on F0/0 and F0/1 no power

Dear leolaohoo,

I mean that when we plug cable to Router then we see light on on port ( link,100 and FDX) but my problem is when i connect it i dont see the light.

Sorry i wrong to cleck correct answer.....

Hall of Fame Super Gold

Re: Cisco Rouer 1841 problem on F0/0 and F0/1 no power

FastEthernet0/1 is OK but FastEthernet0/0 isn't.  Can you post the config?

1059
Views
0
Helpful
3
Replies