Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Default username/passcode does not work?

Ok...I'm trying to setup my 851W  router.  Unable to gain access from the LAN port on 10.10.10.1   I'm able to access through the console port, but the default username/passcode  (cisco/cisco) does not work.  I've tried the reset button, but still no luck.  This was a brand new unit with full documentation, but no luck in gaining access....Any ideas???

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Hall of Fame Super Gold

Re: Default username/passcode does not work?

Username/Password is Cisco/Cisco.

4 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: Default username/passcode does not work?

Username/Password is Cisco/Cisco.

New Member

Re: Default username/passcode does not work?

Any other suggestions....Cisco/Cisco doesn't work....I keep getting the same response % Authentication failed.  Is there a procedure on a power reset to place it back on default?

New Member

Re: Default username/passcode does not work?

I tried this once, but it didn't work....I tried a power reset with the reset button

pushed in.  After about 15 seconds of holding down the reset button

the router reset to default....yeah it worked and I'm able to program the router, thanks for you assistance...

Hall of Fame Super Gold

Re: Default username/passcode does not work?

Thanks for the rating.

421
Views
0
Helpful
4
Replies