Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

E3 Problem envolving 12000/IOS XR/7200

Hi everybody,

I am working in a upgrade to IOS XR (Version 3.6.2) in a 12410 box and I am having a problem with E3 link, when the other side is a 7200 router.

After the upgrade, sometimes the link becomes down, but, more frequently, I is up with CRC. The link flaps all the time. I have changed the "national bit", "framing", scramble, etc. Sometimes it works for some minutes, but we haven't found a solution.

Does anybody have experienced this problem?

Best regards.

José Felipe

5 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: E3 Problem envolving 12000/IOS XR/7200

Can you prove it was working fine before the upgrade ?

If you can't, it's a circuit issue and you should complain to telco.

New Member

Re: E3 Problem envolving 12000/IOS XR/7200

Unfortunately is not a circuit issue, we have checked it. Is is happening in different places, always when we do the upgrade to IOS XR.

Thanks.

Hall of Fame Super Gold

Re: E3 Problem envolving 12000/IOS XR/7200

So you will have to revert to older IOS to have things working, and contact the TAC so they can suggest a fixed release or workaround.

Hall of Fame Super Silver

Re: E3 Problem envolving 12000/IOS XR/7200

Hello Jose Felipe,

>> happening in different places, always when we do the upgrade to IOS XR.

First thing stop migration activity.

we are introducing C12410 with IOS XR 3.8 to replace GSRs with IOS.

We have E3 circuits and we have seen them flapping from time to time (more then with IOS GSR) but links can be used.

Open a TAC service request and consider to upgrade to IOS XR 3.8

Hope to help

Giuseppe

New Member

Re: E3 Problem envolving 12000/IOS XR/7200

Hello Giuseppe,

thanks for the answer.

what is strange, it always happens when the other side is a 7200. We have E3 links to 7600 and it works fine.

Our customer have a TAC service open, but there is not a conclusion yet.

Regards.

José Felipe

205
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease login to create content