Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

EIGRP Not working in ASR1004 upgrade from 7500 Router

Hi community, I'm having this situation where we are migrating from a 7500 router to an ASR1004. The 7500 is working perfectly and establishing all of it's adjacencies with no problem whatsoever, but when we change the router to an ASR1004 we are experiencing problems in the way that one of the peers is not sending the routing update to it, refreshing the routes in the routing table every one minute. The configs are shown below:

7500 RouterASR1004Failing peer IOS 15

interface ATM4/1/0.77 point-to-point

bandwidth 1984

ip address 192.168.1xx.xx 255.255.255.252

service-policy output QoS_CDS_Classify

pvc XXXXXXXX 3/77

  ubr 2234

  no ilmi manage

  encapsulation aal5snap

interface ATM0/0/0.77 point-to-point

bandwidth 1984

ip vrf forwarding XXXX_XX_XXX

ip address 192.168.1xx.xx 255.255.255.252

no ip redirects

no ip unreachables

shutdown

no atm enable-ilmi-trap

pvc XXXXXX 3/77

  ubr 2234

  no ilmi manage

  encapsulation aal5snap

interface Serial0/0/0:0.16 point-to-point

ip address 192.168.1xx.xx 255.255.255.252

ip redirects

ip proxy-arp

ip load-sharing per-destination

ip cef accounting non-recursive internal

ip flow ingress

no snmp trap link-status

frame-relay interface-dlci 16 

router eigrp 1

variance 2

network 10.0.0.0

network 192.168.1xx.0

network 192.168.1xx.0

network 192.168.2xx.0

distribute-list CDS_Route-Dist out ATM4/1/0.1x

distribute-list CDS_Route-Dist out ATM4/1/0.1x

router eigrp 1

!

address-family ipv4 vrf XXXX autonomous-system 1

  variance 2

  network 10.0.0.0

  network 192.168.1xx.0

  network 192.168.1xx.0

  network 192.168.2xx.0

  distribute-list XXXXXX out ATM0/0/0.1x

  distribute-list XXXXXX out ATM0/0/0.1x

router eigrp 1

network 10.0.0.0

network 192.168.1xx.0

network 192.168.1xx.0







-------- Retry Exceeded Log from ASR ---------

025310: Oct 26 00:08:01: EIGRP: Retransmission retry limit exceeded

025311: Oct 26 00:08:01: EIGRP: Holdtime expired

025312: Oct 26 00:08:01: Going down: Peer 192.168.1xx.xx total=38 stub 1, iidb-stub=0 iid-all=0

025313: Oct 26 00:08:01: EIGRP(4:1):[bfd_reg] state:2 iidb:AT0/0/0.7x peer:192.168.1xx.xx

025314: Oct 26 00:08:01: EIGRP: Handle deallocation failure [15]

025315: Oct 26 00:08:01: EIGRP: Neighbor 192.168.1xx.xx went down on ATM0/0/0.7x

025316: Oct 26 00:08:01: EIGRP: Packet from ourselves ignoredloggi

-------- Pending Routes in Remote Peer ---------

XXXXXX#show ip eigrp vrf XXXXXX interfaces

EIGRP-IPv4 Interfaces for AS(1) VRF(XXXX_XX_XXX)

                              Xmit Queue   PeerQ        Mean   Pacing Time   Multicast    Pending

Interface              Peers  Un/Reliable  Un/Reliable  SRTT   Un/Reliable   Flow Timer   Routes

.

.

AT0/0/0.7x               1        0/0       0/0           5       0/36          56           0

AT0/0/0.7x               1        0/0       0/0          10       0/36          76           0

AT0/0/0.7x               1        0/0       0/1          14       0/36          92         594

.

.

-------- EIGRP Neighbors in ASR -------

EIGRP-IPv4 Neighbors for AS(1) VRF(XXXXXX)

H   Address                 Interface              Hold Uptime   SRTT   RTO  Q  Seq

                                                   (sec)         (ms)       Cnt Num

15  192.168.1xx.xx          AT0/0/0.7x              208 00:00:31   14  5000  1  240996

I'm really shooting arrows here to see if I can get to the root of this problem. Am I hitting a bug? is this normal behaviour? is the problem in the remote peer? if so then why does it work with the first router?

Summarizing:

1. Adjacency for this neighbor lasts for one minute (hello timer or hold down didn't solve the issue)

2. Routes in routing table refresh every one minute.

3. Remote router has too many routes pending

Hope you guys can help me here.

Thank you

Everyone's tags (8)
1 REPLY
New Member

EIGRP Not working in ASR1004 upgrade from 7500 Router

Anybody?

262
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content