Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

VIP Purple

Frame Relay Multilink Lost Fragments

Hello group,

I am having a problem with lost fragments on a frame relay multilink bundle. When I do a debug, I get the following output:

Jun 20 08:27:19 CET-Zom: frame_relay_input: E0510800 45C0004F, size= 83

Jun 20 08:27:19 CET-Zom: MFR1/911: Fragment in unassigned frag queue for more than lost fragment time

Jun 20 08:27:19 CET-Zom: frame_relay_input: EC710800 45C0003C, size= 64

Jun 20 08:27:19 CET-Zom: MFR1/911: Lost fragment timeout, seq 8B2

Jun 20 08:27:20 CET-Zom: MFR1/911: Lost fragment timeout, seq 8BA

Jun 20 08:27:20 CET-Zom: frame_relay_input: FCF10309 750101, size= 13

Jun 20 08:27:20 CET-Zom: MFR1/911: Fragment in unassigned frag queue for more than lost fragment time

Jun 20 08:27:20 CET-Zom: MFR1/911: Fragment in unassigned frag queue for more than lost fragment time

Jun 20 08:27:21 CET-Zom: frame_relay_input: C8110800 45C0004F, size= 83

Jun 20 08:27:21 CET-Zom: MFR1/911: Lost fragment timeout, seq 8D3

Jun 20 08:27:21 CET-Zom: MFR1/911: Fragment in unassigned frag queue for more than lost fragment time

Jun 20 08:27:21 CET-Zom: frame_relay_input: E0F10800 45C0004F, size= 83

Does anybody know what exactly can cause the fragments to be lost ?

Thanks for your help in advance.

GP

271
Views
0
Helpful
0
Replies