Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
New Member

HWIC_ADSL_BRI-7-NETSPURIOUSEVENT

I'm getting the following errors logged on one my 2811 routers with dual ADSL cards. The ATM0/1/0 status is also sat at initializing. Anyone any idea what the problem might be.

HWIC_ADSL_BRI-7-NETSPURIOUSEVENT: HWIC_ADSL_BRI 1: Spurious network interrupt 0 happened, mask 3FF

4 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: HWIC_ADSL_BRI-7-NETSPURIOUSEVENT

Typical bug symptom, try upgrading IOS but if it happens again you have to contact the TAC and ask to reproduce.

New Member

HWIC_ADSL_BRI-7-NETSPURIOUSEVENT

Hi! I also getting the similar error message as in below. I saw only one router. I don't see such errors in many other routers with the same IOS (c1900-universalk9-mz.SPA.152-1.T1).

If you have any update/ feedback, please help to share.

%HWIC_HDLC_BRI-7-NETSPURIOUSEVENT: HWIC_HDLC_BRI 1: Spurious network interrupt 0 happened, mask 700

Thanks,

Ye

Cisco Employee

HWIC_ADSL_BRI-7-NETSPURIOUSEVENT

Hi,

It could be due to:

1. Card HW failure.

2. Loop length issue on the HWIC-1B-U cards:

CSCtl22335    %HWIC_HDLC_BRI-7-NETSPURIOUSEVENT: HWIC_HDLC_BRI 1:Spurious network

It was fixed with new HW revision of this cards).

3. pulsing signal on the link.

Kidn Regards,

Ivan Shirshin

Kind Regards, Ivan Shirshin **Please grade this post if you find it useful.
New Member

HWIC_ADSL_BRI-7-NETSPURIOUSEVENT

Hi Ivan,

Thanks a lot for your prompt response. At present, the bug is under review and not shown.

Saved it to my watch list.

Regards,

Ye

2278
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content