Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Multilink problem

Hello everybody, I have one problem and any advice would be great:

This is my situation:

Telecom operater have access lines for people who dial into my company to get to Internet. My company have 2 WIC-2T interfaces which are connected to telco. Something close as this:

TELCO Equipm. for dial in -----------link for traffic distribution--------------WIC2T(CISCO 2651XM)----Internet

note: there are two ports combined in multilink (4Mbps speed)

PROBLEM: When an user use only one B channel of an ISDN connection, Telco equipment connect user to my router and user is able to connect to Internet by us.

When user combine 2 B channels into multilink, there is no traffic at all from the user to the my company or Internet. I don't know what could be problem

This is the brief config of my Cisco 2651XM

aaa new-model

!

!

aaa authentication login default local

aaa authentication ppp default group radius

aaa authorization network default group radius

aaa accounting delay-start

aaa accounting network default start-stop group radius

!

aaa session-id common

clock timezone CET 1

no network-clock-participate slot 1

no network-clock-participate wic 0

ip cef

!

vpdn enable

!

vpdn-group 1

accept-dialin

protocol l2tp

virtual-template 1

terminate-from hostname cvxtunel

source-ip <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

l2tp tunnel password 0 <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

!

vpdn-group 2

accept-dialin

protocol l2tp

virtual-template 1

terminate-from hostname tunelcvx

source-ip <!!!!!!REMOVED!!!!!!!!>

l2tp tunnel password 0 <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

!

!

!

username <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!> privilege 15 password 0 <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

username <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!> password 0 <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

!

!

interface Multilink1

ip address <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!> 255.255.255.252

ppp multilink

ppp multilink group 1

!

interface FastEthernet0/0

ip address <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!> 255.255.255.248

duplex auto

speed auto

!

interface Serial0/0

no ip address

shutdown

!

interface FastEthernet0/1

no ip address

shutdown

duplex auto

speed auto

!

interface Serial0/1

no ip address

shutdown

!

interface Serial0/2

bandwidth 2048

no ip address

encapsulation ppp

no fair-queue

ppp multilink

ppp multilink group 1

!

interface Serial0/3

bandwidth 2048

no ip address

encapsulation ppp

no fair-queue

ppp multilink

ppp multilink group 1

!

interface Virtual-Template1

ip unnumbered FastEthernet0/0

no logging event link-status

peer default ip address pool default

no keepalive

ppp authentication pap chap

ppp ipcp dns <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!> <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

ppp multilink

!

ip local pool default <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

ip route <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

ip route <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

ip route <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

ip route <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

ip route <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

ip route <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

ip route <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

!

!

no ip http server

no ip http secure-server

!

snmp-server community <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

snmp-server contact <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

!

!

radius-server attribute 8 include-in-access-req

radius-server host <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!> auth-port 1812 acct-port 1813 key <!!!!!!!!REMOVED!!!!!!!>

radius-server retransmit 0

!

control-plane

!

!

!

1 REPLY
New Member

Re: Multilink problem

Same question again:)

Is anyone have any advice? If something from this explanation is missing, please feel free to post the additional questions.

Thanks again,

106
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content