Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Bronze

MWR 2941 Stops Responding to Telnet

I have two MWR 2941's in a lab environment awaiting deployment in a SAToP environment. They are both running the latest IOS, mwr2941-adviprank9-mz.151-1.MR3.bin. After being up for about 4 days they both stop responding to telnet attempts. I do not get a reject message - it just goes to a blank secreen with a flashing cursor. The only way to fix it is to reboot.

I read that an older IOS had a similar bug on the MWR1941 but I cannot find anything about the 2941 having issues such as this.

Does anyone have any experience with this?

thanks in advance,

Paul

Everyone's tags (2)
4 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

MWR 2941 Stops Responding to Telnet

Paul

I do not have experience with this, but I do have some questions about it.

- am I correct in assuming from your description that no changes have been made on the routers and that they just stop responding to telnet after 4 days or so?

- do the routers respond to things like ping?

- if telnet does not work would ssh work any better?

- if you have a PC connected to the console port of the router (and have logging to the console enabled) are there any messages to the console that would shed light on what is going on here?

HTH

Rick

Bronze

MWR 2941 Stops Responding to Telnet

Hey Rick-

Yes - no changes have been made whatsoever, and this will happen every four days or so, and then I'll have someone power cycle them for me. I am not in the same city as the MWR's so I cannot console up to them to look for errors. I will see if I can get some remote hands to do this for me next time it occurs.

They do still respond to pings on all up interfaces.

I do not have SSH setup but I will do that now and see if it stops responding as well.

thanks,

Paul

Bronze

MWR 2941 Stops Responding to Telnet

I rolled back to mwr2941-adviprank9-mz.122-33.MRB.bin and the problem disappeared. Looks like a bug in 15.1.

Paul

Hall of Fame Super Gold

MWR 2941 Stops Responding to Telnet

Paul

Thanks for updating the forum to indicate that you have solved the problem and what you did to solve it.

HTH

Rick

339
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content