Cisco Support Community
Community Member

NetFlow not returning Data

I've got 2 Cisco 2610, IOS 12.2(13)T, both not generating data. (I've also some 827 models which are generating NetFlow Data just OK, so I now everything should be working).

On the Ethernet0/0 interface I've got:

ip route-cache flow

In the general config I've got:

ip cef

ip flow-export source Ethernet0/0

ip flow-export version 5

ip flow-export destination 9996

Here's the output of show ip flow export:

Flow export v5 is enabled for main cache

Exporting flows to (9996)

Exporting using source interface Ethernet0/0

Version 5 flow records

0 flows exported in 0 udp datagrams

0 flows failed due to lack of export packet

0 export packets were sent up to process level

0 export packets were dropped due to no fib

0 export packets were dropped due to adjacency issues

0 export packets were dropped due to fragmentation failures

0 export packets were dropped due to encapsulation fixup failures

show ip cache flow:

IP packet size distribution (0 total packets):

1-32 64 96 128 160 192 224 256 288 320 352 384 416 448 480

.000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000

512 544 576 1024 1536 2048 2560 3072 3584 4096 4608

.000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000 .000

IP Flow Switching Cache, 278544 bytes

0 active, 4096 inactive, 0 added

0 ager polls, 0 flow alloc failures

Active flows timeout in 1 minutes

Inactive flows timeout in 15 seconds

last clearing of statistics 16:30:06

Protocol Total Flows Packets Bytes Packets Active(Sec) Idle(Sec)

-------- Flows /Sec /Flow /Pkt /Sec /Flow /Flow

SrcIf SrcIPaddress DstIf DstIPaddress Pr SrcP DstP Pkts

Any ideas/suggestions?


Re: NetFlow not returning Data

Hi there

I think the issue might be specific to the IOS version you are using. Could you post the IOS version here.

Use show ver


Please rate posts that help.



Community Member

Re: NetFlow not returning Data

I've thought about that too and already downloaded c2600-is4-mz.122-15.T17.bin

But upgrading my IOS is my last resort, since a lot of people are affected by this.

The IOS version is already in te top of my first post, but anyway, this is the output of show ver:

Cisco Internetwork Operating System Software

IOS (tm) C2600 Software (C2600-IS4-M), Version 12.2(13)T, RELEASE SOFTWARE (fc1)

TAC Support:

Copyright (c) 1986-2002 by cisco Systems, Inc.

Compiled Sat 16-Nov-02 20:08 by ccai

Image text-base: 0x80008098, data-base: 0x81711E98

ROM: System Bootstrap, Version 11.3(2)XA4, RELEASE SOFTWARE (fc1)

TMS-Rt-Juff uptime is 35 weeks, 1 hour, 31 minutes

System returned to ROM by reload

System image file is "flash:c2600-is4-mz.122-13.T.bin"

cisco 2610 (MPC860) processor (revision 0x202) with 61440K/4096K bytes of memory.

Processor board ID JAB032301Z9 (2903614762)

M860 processor: part number 0, mask 49

Bridging software.

X.25 software, Version 3.0.0.

1 Ethernet/IEEE 802.3 interface(s)

1 ATM network interface(s)

32K bytes of non-volatile configuration memory.

16384K bytes of processor board System flash (Read/Write)

Configuration register is 0x2102

Thanks for your help!

CreatePlease to create content