Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

new multilink to ISP - end user problems

i configured a new multilink with my ISP and i can ping out to the Internet but users reported they couldnt get out. i am PAT'g to the multilink interface and that seems to work fine b/c i could browse the net with our local domain controllers to whatsmyip and it was as i expected. i also verified the multilink with the ISP.

anyone every experienced this before or have any input?

i'll attach my multilink config.

thanks.

interface Multilink80

bandwidth 3000000

ip address x.x.x.x 255.255.255.252

ip access-group 105 in

ip nat outside

ip virtual-reassembly

no ip mroute-cache

shutdown

no cdp enable

ppp multilink

ppp multilink fragment disable

ppp multilink group 80

interface Serial1/0/24:0

description Qwest Internet

no ip address

no ip redirects

no ip unreachables

encapsulation ppp

no fair-queue

no cdp enable

ppp multilink

ppp multilink group 80

!

interface Serial1/0/25:0

description Qwest Internet

no ip address

no ip redirects

no ip unreachables

encapsulation ppp

no fair-queue

no cdp enable

ppp multilink

ppp multilink group 80

2 REPLIES

Re: new multilink to ISP - end user problems

verify routes at ISP end, if they are pointing towards multilink.

Re: new multilink to ISP - end user problems

Hi

The config posted by you indicates that your multilink is shut.

Do make sure that you have your multilink up by giving no shut command under the same.

Also if you are trying with no shut command post your full config here ..

regds

115
Views
0
Helpful
2
Replies