Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

NM module not showing up

I have an NM-2E2W inserted into slot 0 in a 3620. When I run a 'show int', no interfaces are seen. I ran a show diag...

show diag

Slot 0:

Fast-ethernet port adapter, 0 ports

Port adapter is disabled

Port adapter insertion time unknown

Hardware revision 0.0 Board revision UNKNOWN

Serial number 0 Part number 00-0000-00

Test history 0x0 RMA number 00-00-00

EEPROM format version 0

EEPROM contents (hex):

0x20: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

0x30: 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00

Does anybody have any ideas of what the problem might be?

2 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: NM module not showing up

Hello,

it seems this NM got the "cookie" area zeroed, cannot be recognized and should be RMA if you have a support contract.

Hope this helps, please rae post if it does!

New Member

Re: NM module not showing up

I upgraded IOS, and now show diag at least recognizes the module but the interfaces don't show up in the router.

BBR2# show diag

Slot 0:

Combo 2E, 2W Port adapter, 4 ports

Port adapter is disabled

Port adapter insertion time unknown

EEPROM contents at hardware discovery:

Hardware revision 1.2 Board revision E0

Serial number 18804148 Part number 800-01171-05

FRU Part Number: NM-2E2W=

Test history 0x0 RMA number 00-00-00

EEPROM format version 1

EEPROM contents (hex):

0x20: 01 1E 01 02 01 1E ED B4 50 04 93 05 00 00 00 00

0x30: 70 00 00 00 00 03 08 17 FF FF FF FF FF FF FF FF

When the router is booting I get the following messages:

smart init is sizing iomem

ID MEMORY_REQ TYPE

000000 UNKNOWN port adapter

000024 0X00019A40 Four port Async/Sync

0X000F3BB0 public buffer pools

0X00211000 public particle pools

TOTAL: 0X0031E5F0

If any of the above Memory Requirements are

"UNKNOWN", you may be using an unsupported

configuration or there is a software problem and

system operation may be compromised.

It looks like the card isn't supported, but all of the documentation says it is. Any ideas?

138
Views
0
Helpful
2
Replies