Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Per-Packet Loading Sharing don't Work.

Hi NetPros !!

I'am having a trouble on 7513 router.

This router have 2 multilink interfaces with 12Mbps to another router of mine ( a 7200 router ). I run ospf over this 2 links and ip load-sharing per-packet configured on both interfaces. The issue is: Per-packet balance is not working in the output, but that is a point: If I configure an ACL with the rule: permit ip any any log to force process-switching on both interfaces, per-packet loading balance works fine, but cpu utilization stay high. Can anyone help me ? Here is my picture:

Plataform: 7513 RSP8

IOS Running: rsp-pv-mz.122-34.bin

Hardware:

Slot 10: VIP4-50 RM5271

PA Bay 0: Multi-channel (E1) PA, 8 ports

PA Bay 1: G703 Serial PA, 4 ports

Slot 11:VIP4-50 RM5271

PA Bay 0: Multi-channel (E1) PA, 8 ports

PA Bay 1: Multi-channel (E1) PA, 8 ports

** Distributed CEF is enabled on router

I'will send an atachment with the configuration and the output of show ppp multilink interface multilink

Best Regards.

2 REPLIES
New Member

Re: Per-Packet Loading Sharing don't Work.

Can anyone help ?

New Member

Re: Per-Packet Loading Sharing don't Work.

Please anyone can help me ?

106
Views
0
Helpful
2
Replies
CreatePlease to create content