Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Webcast-Catalyst9k
New Member

Policy based routing is not working ....

i have applied PBR on mY customer router but its not working but with the same configuration its working on GNS3.

on my cutomer router GETVPN is also  configured it can make any issue with PBR.

plz advise

4 REPLIES

Policy based routing is not working ....

Aslam,

You may need to provide more information like topology diagram, configurations etc. This help us to help you better.

Thanks

Vivek

New Member

Policy based routing is not working ....

Always make sure you apply the route-map to an interface.

New Member

Policy based routing is not working ....


Thanks for your replies :

yes , i have applied the route-map on an interface as i mentioned befor thta same configuration is in GNS3 lab . below is the interface configuration which is showing that route-map is NOT applied on this interface because i had taken that configuration before configuring PBR. but as of now route-map has been applied on the same interface . please advice.

interface FastEthernet0/0

  ip address 10.20.17.100 255.255.255.0

ip access-group filter in

ip access-group filter-out out

ip ospf network point-to-multipoint non-broadcast

load-interval 30

duplex auto

speed auto

crypto map GETVPN_MAP

Purple

Policy based routing is not working ....

Hi,

post your gns3 file with configs and post the running config for real device.

Regards.

Alain

Don't forget to rate helpful posts.
343
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease to create content