Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

problems with HWIC-4T

I have a 2821 router with HWIC-4T running 124-13d.bin

The problem is that i am able to bring up 2 ciruits on only port 0/0/1 and 0/0/3. If the same cabe is extended to port 0/0/0 or 0/0/2 it does not come up.

Configurations are exactly similar. I tried this with another 2821 and another HWIC-port and there it works only on port 0/0/1 & 2 but not on others. Are there any known problems with this module?

interface Serial0/0/1

bandwidth 2000

no ip address

encapsulation ppp

no fair-queue

serial restart-delay 0

no cdp enable

ppp multilink

ppp multilink group 1

Ambi

2 REPLIES

Re: problems with HWIC-4T

Is the multilink group configured with a ppp multilink links maximum?

Kevin Dorrell

Luxembourg

New Member

Re: problems with HWIC-4T

No on the other side we have this configuration on the multilink

ppp multilink

multilink min-links 3 mandatory

no ppp multilink fragmentation

multilink-group 1000395

no clns route-cache

I got 3 out of 4 links up but the strange behavior is that one circuit comes up on one HWIC port and does not on another port

Tried restarting, IOS upgradation, changing the router slot but the problem remains

One link is not coming up, and when this is swapped to a port with a working circuit, it cones up. But the working circuit does not come up on this port

Ambi

225
Views
0
Helpful
2
Replies