Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

"Configuration Failed" on applying Service-policy Cisco 1700

Hi,

I m having an issue with applying service-policy configuration under vlan 1 on 1700 series router, when i do that it throws an error "configuration failed"

The service policy is for marking the voice packets with EF. Initially i thought that it could be a bug, but bug toolkit didnt returned anything favourable

IOS details

C1700 Software (C1700-K9O3SY7-M), Version 12.4(15)T10,
c1700-k9o3sy7-mz.124-15.T10.bin

any help would be appreciated

Hitesh Vinzoda

Everyone's tags (2)
3 REPLIES
New Member

Re: "Configuration Failed" on applying Service-policy Cisco 1700

If your router is 1701 with c1700-k9o3sy7-mz.124-15.T10.bin than it does not support service policy.

What i do is , i always use cisco feature navigator to check which model (ios) support which features.  its very useful.

http://tools.cisco.com/ITDIT/CFN/

Re: "Configuration Failed" on applying Service-policy Cisco 1700

Hi,

the router model is 1711 and IOS supports QOS-marking.....!!

Any other clues...

Hitesh Vinzoda

Re: "Configuration Failed" on applying Service-policy Cisco 1700

Hey Guyz,

Any help on this would be appreciated.....!!

HTH

Hitesh Vinzoda

1880
Views
0
Helpful
3
Replies