Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

Strange ATM errors on 8510 switch

We've got an 8510 switch, which works OK for the most part, but some errors have been showing up in the log. They look like:

.Apr 20 12:00:56.536: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in ILMI OPTIPOLL module

.Apr 20 12:34:12.411: %ATM-4-ILMIKEEPALIVEFAIL: ILMI(ATM3/1/ima0): Restarting ATM signalling and ILMI. Keepalive failure detected.

.Apr 20 12:34:12.415: %ATM-5-ATMSOFTSTART: Restarting ATM signalling and ILMI on ATM3/1/ima0.

.Apr 20 12:34:12.475: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in ILMI OPTIPOLL module

Apr 20 14:21:50.301: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in ILMI OPTIPOLL module

Apr 20 14:31:00.529: %ATM-3-ILMIOPTIPOLLFAIL: Internal error (3) in ILMI OPTIPOL

Is this something to be concerned about?

Thanks!

2 REPLIES
Hall of Fame Super Gold

Re: Strange ATM errors on 8510 switch

Where are you connecting to, is there ILMI enabled ?

New Member

Re: Strange ATM errors on 8510 switch

Yes, I think so... I'm still sort of new at ATM configs (all the configs were actually done before I got here), but it looks like from 'show atm ilmi-status' that it's UpandNormal. Keepalives are enabled in some places, but not in others. Would that cause any of these errors?

189
Views
0
Helpful
2
Replies