Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

VWIC 2-Port T1/E1 card in 3825

Hi,

I have a CESoPSN terminated on a T1 port 0/2/1, See below for configuration.

controller T1 0/2/1

linecode b8zs

cablelength long 0db

cem-group 0 timeslots 1-24

interface CEM0/2/1

no ip address

cem 0

xconnect 10.221.221.87 100 encapsulation mpls

SYS22-Cis#show xconnect all

Legend: XC ST=Xconnect State, S1=Segment1 State, S2=Segment2 State

UP=Up, DN=Down, AD=Admin Down, IA=Inactive, NH=No Hardware

XC ST Segment 1 S1 Segment 2 S2

------+---------------------------------+--+---------------------------------+--

UP ac CE0/2/1(CESoPSN Basic) UP mpls 10.221.221.87:100 UP

For testing purposes, I wanted to put a loopback cable in the T1 port, so that traffic is looped back over MPLS to the source. However, when I create the loopback cable as shown below, the port does not go green? The document for the VWIC 2T1/E1 card, specifies that the port must use RJ-48C.

Below is my loopback cable. Is this correct?

Pinout:

PIN1: RX Ring <-------\

PIN2: RX Tip <*******|***

PIN3: Reserved | *

PIN4: TX Ring >-------/ *

PIN5: TX Tip >***********

PIN6: Reserved

PIN7: shield

PIN8: Shield

Also, the port is showing that it is UP, with no cable in it. How is this possible?

SYS22-Cis#show interfaces CE0/2/0 description

Interface Status Protocol Description

CE0/2/0 down down

SYS22-Cis#show interfaces CE0/2/1 description

Interface Status Protocol Description

CE0/2/1 up up

121
Views
0
Helpful
0
Replies