Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

WIC-2T

Dunno where to post this possible hardware problem. But here it goes.

I bought 17 new routers with the following (all new).

- Model: Cisco 2811 Router

- DRAM: 256MB

- FLASH: 128MB

- 2 x FastEthernet

- 1 Virtual Private Network (VPN) Module

- ROM:12.4(13r)T

- IOS: c2800nm-advsecurityk9-mz.124-21.bin

- WIC-2T

They are to replace existing Cisco 2600 Routers.

I encountered a problem with one of the 2811 router. The serial interface is up/down non-stop. Here are the steps that I did so far;

1. I change the WIC-2T of the problem router from 16 routers that is working

- The problem continues

2. Call the Telco to check the line.

- No problem with the line

3. I change the WIC-2T with WIC-1T

- The problem stops and line working fine

4. Sent "show tech-support" and problem description to my vendor. They sent an RMA router (looks new).

- The problem continues with WIC-2T but not with WIC-1T

5. I try all my old WIC-2T from store room and only the WIC-2T with Board Revision J0 works.

WIC Slot0:

Serial 2T (12in1)

Hardware revision 1.0 Board revision J0

Serial number 30727202 Part number 800-03181-01

FRU Part Number WIC-2T=

Test history 0x0 RMA number 00-00-00

Connector type PCI

EEPROM format version 1

EEPROM contents (hex):

0x20: 01 12 01 00 01 D4 Dc 22 50 0C 6D 01 00 00 00 00

0x30: 98 00 00 00 03 07 23 00 FF FF FF FF FF FF FF FF

I remember 6 years ago when Cisco release a range of device serial numbers with defects (I think that was Cisco Catalyst Switches whic it hits 4 of my switches). I was wondering if cisco have a similar issue with 2811 Routers and I happen to get both the 17th router I purchase and the RMA router.

Since my vendor has no clue what is going on (not sure if they share the problem with Cisco), I asked my vendor to ask Cisco to replace the WIC-2T with Board Revision J0 as thats the WIC-2T that works with my 17th router. However, Cisco has sent a WIC-2T to us multiple times (3 times) but its not Revision J0. They even asked us to take a photo of the WIC-2T board in my 17th router :)

Any idea what causing this?

Thanks in advance.

Dandy

590
Views
0
Helpful
0
Replies