Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
New Member

Cisco Ironport SMA is not sending reports to my e-mail account

Hi,

 

We have a centralized system using a SMA M170 as the manager and other two WSAs S170. All the environment is been monitored by the SMA.

I have configured some scheduled reports to send to my e-mail address, but it is not working, because I'm not receiving these reports.

 

Does anybody has any idea what's going on? Am I forgetting any configuration?

 

Regards,

Roberto

Everyone's tags (1)
4 REPLIES
Cisco Employee

Do you have a SMTP route

Do you have a SMTP route specified?

New Member

I, too, am having this issue.

I, too, am having this issue.  The reporting stopped in March of 2015.  Not sure what changes would have coincided with the failure to send.

I see your comment related to SMTP routes.  I checked my routes and I don't have any defined.  I don't recall if there was ever anything on this page.

Can you please advise?

Thanks

 

New Member

I have same problem. We are

I have same problem. We are running M170 with two WSA S100V but still we don't receive any reports via email either on demand or scheduled reports.

I have even Telnet to port 25 from the CLI and it is reachable. The SMTP Server has even whitelisted the WSA IPs.

Regards

Ali

New Member

Are you able to get some

Are you able to get some solution on this..

396
Views
0
Helpful
4
Replies
CreatePlease login to create content