Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
New Member

Teamviewer with HTTPs Proxy on Ironport S160 not working

I activated the HTTPS Proxy on our Ironport S160 . To start with I created decrypt rule that puts all request on passthru.

Now everything is working except Teamviewer.

I created a UserAgent identity für DynGate and included this identity in the no.de rule.

A GREP gives me this output

CONNECT tunnel://master12.teamviewer.com:443/ - PASSTHRU_CUSTOMCAT_7-no.dp-useragent.dyngate.id-NONE-NONE-NONE-DefaultGroup

CONNECT tunnel://95.211.37.202:443/ - PASSTHRU_WEBCAT_7-no.dp-useragent.dyngate.id-NONE-NONE-NONE-DefaultGroup

Could anybody give me a hint as to what i need to to get Teamviewer working.

If disable the https proxy Teamviewer is working again.

Everyone's tags (4)
5 REPLIES
Cisco Employee

Teamviewer with HTTPs Proxy on Ironport S160 not working

Hi,

If you are using authentication in your identity, disable authentication and try again.

thanks,

Donny

New Member

Teamviewer with HTTPs Proxy on Ironport S160 not working

Hi Donny,

thanks for the repley.

In the identity No Authentication is selectet only the User Agent is set to DynGate.

From the grep output I take it that  for all Teamviewer trafic the correkt user agent "useragent.dyngate.id" and the correct decrytion policy "no.dp" is applied with the PASSTHRU aktion being set.

Any further insight is appriciated.

Cisco Employee

Teamviewer with HTTPs Proxy on Ironport S160 not working

Hi Markus,

Can you share the whole access log (there should be more entries) from grep so we can look at the details from all teamviewer traffic?

New Member

Teamviewer with HTTPs Proxy on Ironport S160 not working

Hi Donny,

thanks for your repley.

Since this went a little deeper into the ironport config then my expertise in this matter, I consultet our Cisco partner.

He found out that there is a setting that is only available through the cli that applies to this problem.

Advancedproxyconfig->MISCELLANEOUS->Would you like to block tunneling of non-SSL transactions on SSL Ports?

->Yes

I can´t say much about it but it might point someone else with the same problem in the right direction.

Anyway Teamviewer 9 is now working with https proxy enable. Teamviewer ist set on passthru.

Cisco Employee

Teamviewer with HTTPs Proxy on Ironport S160 not working

Hello Markus,

Glad to know you could find local support to get this issue solved.

For sure this information can be used as assistance in case someone else gets into the same problem.

Thanks for sharing.

Regards,

Donny

1571
Views
0
Helpful
5
Replies
CreatePlease login to create content