Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Disk01 fail on WAE-574

Hi all,

I am looking for how to replacing the failed disk with raid1 on an WAE-574 with version 4.4.3b

Any sugestion?

Jan Rockstedt

3 REPLIES
New Member
New Member

Disk01 fail on WAE-574

Hi ,

I faced the same problem and  replaced the hard disk.powered on.Do I have to on UID button/LED (blue light) ??After 15,20 minits I have checked and got following output.

alarm id                 module/                           instance

svcdisabled          nodemgr                              so_dre

svcdisabled          nodemgr                         sodre_stats

can you help me pls

Cisco Employee

Disk01 fail on WAE-574

Looks like you may have a single disk in WAE which failed and replaced. Please execute following steps and rebuild partition scheme.

Step 13 Once the hardware installation has been completed, you must repartition the disks, using the disk delete-data-partitions command, and reload.

If above does not work, you may have a lost config and partitions. In that case, please follow these steps:

http://www.cisco.com/en/US/docs/app_ntwk_services/waas/waas/v441/configuration/guide/maint.html#wp1105252

Regards.

943
Views
0
Helpful
3
Replies