Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. If you'd prefer to explore, try our test area to get started. And see here for current known issues.

New Member

Enabling SSH from WAAS CM

Hi,

We replaced a WAE-474 yesterday. After the installation of the new device, I recovered the running-config for this device from WAAS CM. Unfortunately, SSH service is not enabled  on the new device and at the same time telnet is also disabled.The device is accessible via WAAS CM and not by the CLI.

Can someone provide me  steps for enabling the SSH service on the WAE-474 using the SSH tab of the device via WAAS CM.

Thanks in advance,

Ameen.

3 REPLIES
Cisco Employee

Re: Enabling SSH from WAAS CM

Hi Ameen,

You just need to access the proper section in the CM, tick the "enable" option and submit the settings. See the screenshot below for more details.

I hope this helps

Daniel

New Member

Re: Enabling SSH from WAAS CM

Hi Daniel,

Thanks for the info,

The SSH is already enabled for this device as per the settings configured for the device group. But the sh run output doesnot show SSH enabled on the WAE.

output from sh run

*************************************************************************

Support for SSHv1 is disabled. Support for SSHv2 is enabled.

SSH service is not enabled.

Currently there are no active ssh sessions.

Number of successful SSH sessions since last reboot: 0

Number of failed SSH sessions since last reboot: 0

Host key was last generated at Tue Jan 31 00:36:15 2012 (UTC time).

Encryption key length is 2048 bits.

SSH login grace time value is 900 seconds.

Allow 3 password guess(es).

****************************************************************************

Regards,

Ameen.

Cisco Employee

Re: Enabling SSH from WAAS CM

Hi Ameen,

In that case, you are probably facing a configuration sync issue between the CM and the device. I would recommend you to open a TAC service request to have it investigated further.

Regards

Daniel

1903
Views
0
Helpful
3
Replies