Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

WAAS IOS not booting

Hi i tried to install SM-SRE-700-k9 module to cisco 2911 router , but fail to load IOS , when i am loading the IOS getting following error

 

Router#$ install url ftp://10.0.0.2/waas-accelerator-4.4.3c.9-k9.bin         
Delete the installed Cisco Wide Area Application Services Software and proceed with new installation? [no]: yes
Loading waas-accelerator-4.4.3c.9-k9.bin.install.sre !
[OK - 1754/4096 bytes]
Welcome to the WAAS installation checking resource requirements now
Resource check complete proceeding with installation

Router#
*Mar 18 08:56:37.999: %SM_INSTALL-6-INST_RESET: SM1/0 is reset for software installation.
*Mar 18 08:57:34.059: %SM_INSTALL-6-INST_RBIP: SM1/0 received msg: RBIP Registration Request
*Mar 18 08:57:34.063: %SM_INSTALL-6-INST_RBIP: SM1/0 received msg: RBIP File Request
*Mar 18 08:57:35.795: %SM_INSTALL-6-INST_RBIP: SM1/0 received msg: RBIP File Request
*Mar 18 08:57:56.851: %SM_INSTALL-6-INST_RBIP: SM1/0 received msg: RBIP File Request
*Mar 18 08:57:56.983: %SM_INSTALL-6-INST_RBIP: SM1/0 received msg: RBIP File Request
*Mar 18 08:59:59.147: %SM_INSTALL-6-INST_PROG: SM1/0 PROGRESSING: Starting to install waas-accelerator-4.4.3c.9-k9.bin ....
*Mar 18 08:59:59.239: %SM_INSTALL-6-INST_PROG: SM1/0 PROGRESSING: SRE bootloader upgrade not required ....
*Mar 18 08:59:59.239: %SM_INSTALL-6-INST_PROG: SM1/0 PROGRESSING: Initiating FTP download....
*Mar 18 08:59:59.239: %SM_INSTALL-6-INST_PROG: SM1/0 PROGRESSING: now downloading waas-accelerator-4.4.3c.9-k9.bin ....
*Mar 18 08:59:59.955: %SM_INSTALL-6-INST_FAIL: SM1/0 is reset due to FTP install error. Failure return code: 92 .
[Resuming connection 1 to 10.101.95.100 ... ]

 

ServicesEngine boot-loader> boot chainloader                                   
got meta list size: 2, 23, 70, 587
file opened: (hd1,1)+1, -1, -1
file closed: (hd1,1)+1
file opened: (hd1)1+255, -1, -1
file closed: (hd1)1+255
Verifying ... done.
Starting Kernel.

GNU GRUB 0.95 built Mar  2 2010
[BOOT-PHASE2]: Executing default_bootrom
[BOOT-PHASE3]: version 1, built Dec 15 2010
[BOOT-PHASE3]: NO RESCUE IMAGE FOUND ON FLASH
[BOOT-PHASE3]: default system image is 1 sectors
[BOOT-PHASE3]: extracting system image at 0x2000000
checksum: bzimage_start (2000400) + hdr->bzimage_len (6575652) - sysimgaddr (20
00000) > nr_bytes (131072)
[BOOT-PHASE3]: SYSTEM IMAGE CORRUPT!
[BOOT-PHASE3]: LOADING RESCUE IMAGE
[BOOT-PHASE3]: run_rescue: sorry, no rescue image on your boot device
[BOOT-PHASE3]: PANIC, halting.
[BOOT-PHASE3]: Contact Cisco Technical Support

 

 

Can somebody help!!!!!!!!!!!!!!

Everyone's tags (1)
1 REPLY

Hi , Please refer below

Hi ,

 

Please refer below document to reconfirm whether you have followed the correct procedure ..

https://supportforums.cisco.com/document/85376/deploying-waas-isr-g2-sre-module

 

Regards,

Bala

164
Views
0
Helpful
1
Replies
CreatePlease login to create content