Cisco Support Community
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

Welcome to Cisco Support Community. We would love to have your feedback.

For an introduction to the new site, click here. And see here for current known issues.

New Member

WAE Edge is showing offline

Hi All

I have a design where all my WAE are inline in the path of traffic .

One of my WAE Edge shows on the CM as offline and after half an hour it comes online , again it went offline after 1 hour and so on.

What might be the issue and when its offline I can not even remotely telnet to the management intrerface of WAE but its keep on by passing the traffic.

Any body face the same issue , the problem with hardware or any suggestion.

Regards

2 REPLIES
New Member

Re: WAE Edge is showing offline

Hi

Very interesting finding

1- Branch WAE Edge status on CM GUI is offline.

2- Unable to telnet Branch WAE Edge remotely.

BUT

1- Able to telnet Branch WAE Edge from the local netwrok.

2- When I telnet and check the cms info of Branch WAE Edge its showing 'inline'.

3- Branch WAE Edge is intercepting the traffic and optimizing and accelerating the traffic.

Any body can shed light on this issue why I am getting status off line on WAAS CM for this Branch WAE Edge.

Regards

New Member

Re: WAE Edge is showing offline

Hi

Just to provide all experts and viewers more insight to the problem

my Branch WAE Edge is Cisco WAVE-574-K9 Platform running with WAAS version 4.1.1c (build b16 Nov 5 2008) software.

Regards

242
Views
0
Helpful
2
Replies