keithsauer507

Member Since: Dec 24, 2009

English
keithsauer507's Activity on Cisco Support Community
Currently displaying 50 results

keithsauer507 has created How does dmarc work in ironport ESA?

23 hours 31 min ago
How do you configure DMARC in the Ironport Email Security Appliance?  I...

keithsauer507 has created Can S170 limit bandwidth to microsoft?

1 week 2 hours ago
A tremendous amount of bandwidth is being transmitted periodically to and from...

keithsauer507 has commented on How long does ironport wsa cache ad credentials at a workstation?

1 week 6 hours ago
DWalker79,Things seem a lot better since we changed the Surrogate timeout from...

keithsauer507 has created Can Ironport ESA strip clickable links on incoming email?

1 week 2 days ago
We are hoping that there would be a feature or way to configure an Ironport ESA...

keithsauer507 has created Struggling with Sender Groups to disable TLS for a specific sender

2 weeks 21 hours ago
Ok, we want to prefer TLS inbound email but when this is turned on one of our...

keithsauer507 has commented on S170 not abiding by overall bandwidth limit

2 weeks 5 days ago
Can I globally change this?  I went to the very bottom Global Policies,...

keithsauer507 has commented on 3750x2 Disable loop guard and the effect on connectivity

2 weeks 6 days ago
I happened to notice our core switch was not spanning tree primary.  A...

keithsauer507 has created S170 not abiding by overall bandwidth limit

2 weeks 6 days ago
I'd like a way to limit the amount of bandwidth used for web traffic but it...

keithsauer507 has commented on 3750x2 Disable loop guard and the effect on connectivity

3 weeks 5 days ago
Ok this is from the vendor: On a Cisco 3750x2 L3 switch, would there be...

keithsauer507 has commented on 3750x2 Disable loop guard and the effect on connectivity

3 weeks 5 days ago
Oh I agree with you there, but there's only one link / interface to the...

keithsauer507 has commented on 3750x2 Disable loop guard and the effect on connectivity

3 weeks 5 days ago
It's only one fiber link to the Lightpointe point to point bridge.  ...

keithsauer507 has created 3750x2 Disable loop guard and the effect on connectivity

3 weeks 5 days ago
Hello, I have two building about 500 yards apart.  They are connected...

keithsauer507 has created Why did C100V only flag 2 of 40 spam messages to spam quarantine?

1 month 4 hours ago
CIO received about 40 emails from the same sender "C.NA.ESCH.11262.794....

keithsauer507 has created Why did C100V only flag 2 of 40 spam messages to spam quarantine?

1 month 4 hours ago
CIO received about 40 emails from the same sender "C.NA.ESCH.11262.794....

keithsauer507 has created Why did C100V only flag 2 of 40 spam messages to spam quarantine?

1 month 4 hours ago
CIO received about 40 emails from the same sender "C.NA.ESCH.11262.794....

keithsauer507 has created Why did C100V only flag 2 of 40 spam messages to spam quarantine?

1 month 5 hours ago
CIO received about 40 emails from the same sender "C.NA.ESCH.11262.794....

keithsauer507 has commented on Verify L4 traffic monitor setup on S170?

1 month 5 days ago
Ok thank you for looking over that.  I did have to wait a few hours but I...

keithsauer507 has created Verify L4 traffic monitor setup on S170?

1 month 5 days ago
Can you verify that I did this connection correctly on our new S170?  I...

keithsauer507 has commented on Cannot import S160 config to S170 - error on line 1065 wga_config

1 month 5 days ago
Ok I figured it out. So I exported the virgin config of the S170, exported...

keithsauer507 has commented on Cannot import S160 config to S170 - error on line 1065 wga_config

1 month 5 days ago
Unfortionaly that wasn't it.  I thought of that too, but the self...

keithsauer507 has created Cannot import S160 config to S170 - error on line 1065 wga_config

1 month 5 days ago
We just received a brand new Cisco S170 from our reputable vendor.  I got...

keithsauer507 has commented on Belong to Multiple Access Policies

1 month 1 week ago
It is a bit of a hassle, but we had to reorder our access policies thinking in...

keithsauer507 has commented on Worth upgrading an S160 to an S170?

1 month 1 week ago
I was given approval to spend the dollars on this, just wanted to gauge some...

keithsauer507 has commented on Worth upgrading an S160 to an S170?

1 month 1 week ago
Anyone????

keithsauer507 has created Worth upgrading an S160 to an S170?

1 month 1 week ago
We have an S160 currently and its been running in our production network for a...

keithsauer507 has commented on Upgrading Physical S160 to Virtual.

1 month 2 weeks ago
We have Dell Secureworks IDS and Carbon Black endpoint security.  At this...

keithsauer507 has commented on Upgrading Physical S160 to Virtual.

1 month 2 weeks ago
Is this how you do it?  Send your L4 to a physical appliance and...

keithsauer507 has created Upgrading Physical S160 to Virtual.

1 month 2 weeks ago
We have an S160 webfilter and I was toying around updating it since the...

keithsauer507 has created You can hot plug a fiber module into an open SFP slot in a 3750 switch right?

2 months 3 weeks ago
Hello, Just wanted to confirm, I have a 3750 switch stack and there are 4...

keithsauer507 has commented on CDA gathering wrong user name, therefore web polices not working

3 months 3 days ago
Genius! Somehow I thought that was to "filter the live list" as...

keithsauer507 has commented on CDA gathering wrong user name, therefore web polices not working

3 months 3 days ago
Ok right off the bat, I didn't see anything.  I'll check the...

keithsauer507 has commented on Putty script to disable / enable guest ssid not working

3 months 6 days ago
 Ok got it to work in auto hot key.  Here is the script.. i replaced...

keithsauer507 has commented on Putty script to disable / enable guest ssid not working

3 months 6 days ago
Well here is one of the issues I have.  When I ssh first it asks login as...

keithsauer507 has commented on CDA gathering wrong user name, therefore web polices not working

3 months 6 days ago
This user is working now.  What would of triggered a re-authentication?...

keithsauer507 has created CDA gathering wrong user name, therefore web polices not working

3 months 6 days ago
Hello,Normally Youtube and social media are blocked for our organization,...

keithsauer507 has created Putty script to disable / enable guest ssid not working

3 months 6 days ago
Since there does not seem to be a way to schedule an SSID activation in the...

keithsauer507 has commented on 8.0.6-119 on S160 can no longer see past the second access policy

3 months 4 weeks ago
I opened a case with TAC but have not heard back.  However it seems things...

keithsauer507 has created 8.0.6-119 on S160 can no longer see past the second access policy

3 months 4 weeks ago
We upgraded an S160 to 8.0.6-119 today and now the appliance is not...

keithsauer507 has commented on Configuration file updater from 7.5 to 8.5

3 months 4 weeks ago
Ok giving up (this was going nowhere), I pulled the power cord on the original...

keithsauer507 has commented on Configuration file updater from 7.5 to 8.5

3 months 4 weeks ago
So its the same sh!t.  It moans and groans about the enable password grace...

keithsauer507 has commented on Configuration file updater from 7.5 to 8.5

3 months 4 weeks ago
I found a Cisco config migration utility but it doesn't work.First error in...

keithsauer507 has created Configuration file updater from 7.5 to 8.5

3 months 4 weeks ago
Tried updating my S160 to whatever the version 8 is that is build 119 from...

keithsauer507 has commented on How long does ironport wsa cache ad credentials at a workstation?

3 months 4 weeks ago
I left that workstation logged in and it took 1 whole hour and then I was able...

keithsauer507 has commented on How long does ironport wsa cache ad credentials at a workstation?

3 months 4 weeks ago
I'm not using RDP.  I'm physically logging into a test Dell...

keithsauer507 has commented on How long does ironport wsa cache ad credentials at a workstation?

3 months 4 weeks ago
I just finished deploying the CDA as a virtual machine.  Its logging...

keithsauer507 has commented on Cisco CDA does not connect to domain controller

3 months 4 weeks ago
Ok no idea what is blocking it, so I created a new rule for any protocol in...

keithsauer507 has commented on Cisco CDA does not connect to domain controller

3 months 4 weeks ago
Ok with the windows firewall off for the domain profile, it works.  ...

keithsauer507 has commented on Cisco CDA does not connect to domain controller

3 months 4 weeks ago
Oh I also turned on Windows Firewall logging and I see the ip address of the...

keithsauer507 has created Cisco CDA does not connect to domain controller

3 months 4 weeks ago
Hello, I am trying to install the Cisco CDA (Context Directory Agent) to...

keithsauer507 has commented on CDA - Identity Based Firewall / WMI error

3 months 4 weeks ago
I see this was never resolved in 3 years time.  I have the same issue. No...

Bio












keithsauer507's Stats

Points0
Discussion started 110
Answers marked as Correct 0
Endorsed 0
Content Rated 51