mpyhala

Member Since: May 14, 2009

English
mpyhala's Activity on Cisco Support Community
Currently displaying 50 results

mpyhala has commented on Fatal crash every 24h on SG300

3 weeks 6 days ago
www.cisco.com/go/sbsc (Chat or phone support) - Marty

mpyhala has commented on RV220w VPN firmware 1.0.6.6

2 months 2 weeks ago
kbassett57,Thank you for clarifying, now I see the problem. It looks like the...

mpyhala has commented on Quick VPN RV220W upgraded FW and Quick VPN stopped working

2 months 3 weeks ago
cns2@flash.net, Is the Remote Management port set to 60443 and the feature...

mpyhala has commented on CIsco RV130W - The router is slow to navigate the internet, how to fix?

2 months 3 weeks ago
Guarino01,Browse to QoS-> Bandwidth Management and enable it. Enter...

mpyhala has commented on RV325 dual wan port forwarding

2 months 3 weeks ago
stevecaspers, If you use Access Rules under Firewall instead of Forwarding...

mpyhala has commented on Gateway to Gateway does trouble on a client to gateway vpn settings (RV042G)

2 months 3 weeks ago
Is it possible to remove ZyWall35 and give public A IP to WAN 1 of the RV042G?...

mpyhala has commented on Gateway to Gateway does trouble on a client to gateway vpn settings (RV042G)

2 months 3 weeks ago
jpblcm001, If the ZyWall firewall is active, it will block the VPN tunnel...

mpyhala has commented on Open Port on RV110W

2 months 3 weeks ago
Jason, Glad to see that the firmware upgrade was successful. Is there...

mpyhala has commented on RV220w VPN firmware 1.0.6.6

2 months 3 weeks ago
kbassett57, I don't think that the error in the logs has anything to...

mpyhala has commented on Unable to connect VPNs RV320 to WRVS4400N

2 months 3 weeks ago
Steve, I have cable and my IP changes very rarely. I have found that if I...

mpyhala has commented on Unable to connect VPNs RV320 to WRVS4400N

2 months 3 weeks ago
For future reference, IP Only and IP by DNS Resolved is the correct way to...

mpyhala has commented on Unable to connect VPNs RV320 to WRVS4400N

2 months 3 weeks ago
Steve, As long as the WRVS4400N has DDNS, the name should resolve without...

mpyhala has commented on Open Port on RV110W

2 months 3 weeks ago
Jason, Port Forwarding was broken on some older firmware versions. ...

mpyhala has commented on Open Port on RV110W

2 months 3 weeks ago
Jason, No need to reboot. If it is not working, make sure that you are on...

mpyhala has commented on Unable to connect VPNs RV320 to WRVS4400N

2 months 3 weeks ago
Steve, Dynamic IP always forces aggressive mode. Try leaving the WRVS4400N...

mpyhala has commented on Gateway to Gateway does trouble on a client to gateway vpn settings (RV042G)

2 months 3 weeks ago
jpblcm001,Forward port 443 (TCP) and 500 (UDP) to the WAN IP of the RV042G if...

mpyhala has commented on Open Port on RV110W

2 months 3 weeks ago
Jason, If you scroll down there should be several blank spaces, but it is...

mpyhala has commented on Open Port on RV110W

2 months 3 weeks ago
Jason, My guess is that the server is where the traffic needs to be...

mpyhala has commented on Open Port on RV110W

2 months 3 weeks ago
Jason, Browse to Firewall-> Single Port Forwarding. Find a blank...

mpyhala has commented on Unable to connect VPNs RV320 to WRVS4400N

2 months 3 weeks ago
For Remote Group Setup, try Dynamic IP + Domain Name (FQDN) Authentication. Do...

mpyhala has commented on RV042G Configuration - Multiple Static IPs and Port Forwarding

2 months 3 weeks ago
Robert, Create a Deny Rule first to deny all traffic from WAN to the LAN...

mpyhala has commented on RV042 - latest firmware?

3 months 4 weeks ago
alexandrequintela1, You can look at the sticker that has the model number...

mpyhala has commented on MTU Issue Still Exists with New Firmware

4 months 3 weeks ago
John, I'm sorry about the issue that you are seeing. I read the case...

mpyhala has commented on WRVS4400n v1 doesn't get WAN IP anymore

4 months 3 weeks ago
Olivier, You mentioned that you can ping a managed switch that is directly...

mpyhala has commented on WRVS4400n v1 doesn't get WAN IP anymore

4 months 3 weeks ago
Olivier, You can reach the web interface of the router but cannot ping the...

mpyhala has commented on MTU Issue Still Exists with New Firmware

4 months 3 weeks ago
John, Please call support and open a case so that this can be reported as...

mpyhala has commented on SG 300-28P changes to excluded

4 months 3 weeks ago
Chris, Under VLAN Management-> Voice VLAN-> Auto Voice VLAN, is...

mpyhala has commented on RV042 - latest firmware?

4 months 3 weeks ago
Hi wakazula1, Unfortunately Cisco does not publish the firmware for...

mpyhala has commented on WRVS4400n v1 doesn't get WAN IP anymore

4 months 3 weeks ago
Hi Olivier, Connect your PC directly to the modem and see if you get...

mpyhala has commented on The POE-IN on SG200-08?

6 months 3 weeks ago
Hi Diego, The 12V input is for a power supply (wall wart). The switch will...

mpyhala has commented on ISA 570 and services with multiple public IP addresses

8 months 2 weeks ago
udaykiran.challa, What is the SSH server that you are trying to reach? Are...

mpyhala has commented on Reset WRVS4400N Router IP address and password

9 months 3 days ago
jimnycricket65, There is no diagnostic tool that I am aware of. If you...

mpyhala has commented on The SG200-08 switch drops IP fragments

9 months 2 weeks ago
Hello all, I have done some research on this issue. I found some cases...

mpyhala has commented on Reset WRVS4400N Router IP address and password

9 months 4 weeks ago
jimnycricket65, This sounds like a browser issue. Try a different browser...

mpyhala has commented on Reset WRVS4400N Router IP address and password

9 months 4 weeks ago
jimnycricket65, I'm happy to see that you made some progress! If you...

mpyhala has commented on Reset WRVS4400N Router IP address and password

9 months 4 weeks ago
jimnycricket65, You were correct, the three year warranty expired 22-Dec-...

mpyhala has commented on Reset WRVS4400N Router IP address and password

10 months 11 hours ago
jimnycricket65, I'm always skeptical but I have seen this work once or...

mpyhala has commented on Reset WRVS4400N Router IP address and password

10 months 11 hours ago
jimnycricket65, Please call 1-866-606-1866 and provide your serial number...

mpyhala has commented on WAP321 - VAP internet access

10 months 4 weeks ago
Rémi, Port 48 is correct, port 29 should look exactly the same: VLAN...

mpyhala has commented on WAP4410N and firmware 2.0.7.4

11 months 3 days ago
amigor_ok, Reset to factory defaults and reconfigure one device. If it...

mpyhala has commented on WAP321 - VAP internet access

11 months 5 days ago
Rémi, What is between the AP and router? Does your router support...

mpyhala has commented on [RV180W] Emergency + Errors just after boot

11 months 6 days ago
dvelpel4425, After some research I found that the router is sending ARP...

mpyhala has commented on [RV180W] Emergency + Errors just after boot

11 months 1 week ago
Vincent, Thank you for the update, I am investigating a case where ...

mpyhala has commented on [RV180W] Emergency + Errors just after boot

11 months 1 week ago
Hi Vincent, Did you ever get this issue resolved? I would like to know if...

mpyhala has commented on [RV180W] Emergency + Errors just after boot

11 months 1 week ago
Hi Vincent, Did you ever get this issue resolved? I would like to know if...

mpyhala has commented on Why won't our new RV320 allow me to open our public web page on the LAN?

11 months 1 week ago
Steve,Hairpinning should work on the RV320. Did you forward ports 80 (http...

mpyhala has commented on Why won't our new RV320 allow me to open our public web page on the LAN?

11 months 1 week ago
Steve,Hairpinning should work on the RV320. Did you forward ports 80 (http...

mpyhala has commented on Cisco video camera monitoring software from remote location

11 months 3 weeks ago
asarutanond, I used Google Translate and found that the page is an...

mpyhala has commented on Cisco video camera monitoring software from remote location

11 months 3 weeks ago
asarutanond, I used Google Translate and found that the page is an...

mpyhala has commented on WVC210 V1.1.1 - worked fine but now 'Video for other Platform/OS'

11 months 3 weeks ago
MilesDQ101, Thank you for confirming the resolution. - Marty

Bio












mpyhala's Stats

Points794
Discussion started 1
Answers marked as Correct 131
Endorsed 1
Content Rated 46